Mobiili.fi Presidentti Obama valloitti Twitterin – nyt vuorossa Facebook

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Presidentti Obama löytyy näinä päivinä Twitteristä ja Facebookista


  Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ottaa sosiaalista mediaa haltuun palvelu kerrallaan. Uusimpana liikkeenä Obama on laittanut pystyyn oman Facebook-sivunsa, jolla presidentti toivoo voivansa keskustella suoraan ihmisten kanssa tärkeistä aiheista.

  Keväällä Obama sai pitkän odotuksen jälkeen luvan perustaa oman Twitter-tilinsä. Samalla kävi ilmi, että turvasyistä presidentille ei suoda omaa iPhonea. Hänelle oli kuitenkin tarjolla lainapuhelin sosiaalisen median hallintaa varten.

  Nyt Obama on julkaissut Facebook-profiilin. Jälleen sivun verkkotunnuksena on ”potus” eli President of the United States. Oletettavasti profiili siirtyy siis Obamalta eteenpäin toimivan presidentin vaihtuessa. Tästä huolimatta profiilin luvataan tarjoilevan presidentin omia ajatuksia ja kommentteja.

  Ymmärrettävästi Twitter ei anna sijaa pitkille pohdinnoille, joten Obaman ensimmäinen Facebook-julkaisu ottaa kaiken irti vapaammasta formaatista. Tekstissä ja siihen liitetyssä videossa vieraillaan valkoisen talon takapihalla ja puhutaan ilmastonmuutoksesta.


  I just launched my Facebook page with a video on climate change. America will lead on this. The time to act is now. https://t.co/WG5y1FbhIA

  — President Obama (@POTUS) 9. marraskuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju