Prepaid -markkinoille tunkua

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja lemon, 21/1/04.

 1. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Ensin muistaakseni Sonera. Sitten Telia, Radiolinja. Telia Dnaksi. Tämänjälkeen hiljaisuutta. Sitten Spinbox ja vähän myöhemmin Cubio.

  http://www.digitoday.fi/showPage.php?page_id=12&news_id=27547

  Joku taisi heittää herjana että Saunalahtikin lähtisi kilpaan. Kuinka pieneksi tämä kakun jakaminen oikein menee? Eniten mietityttää tämän liittymän jakotapa, postilla. En usko että tämä oikein saa tuulta siipien alle. Järkevämpää olisi tehdä joku diili jonkun jakeluportaan kanssa. Kuitenkin hinnat ovat mielenkiintoiset. Mistä siis kate?

  EDIT
  En muokkaa juttua. Mutta siis kyseessä on GlobeTel. Jälleen iski kiire kirjoittaa juttua. (Jupinaa) No jos ensi kerralla sitten paremmalla onnella kirjoittelen juttua.
   
 2. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Herran tähden! Nyt tais lähtee Prepaid-liittymä vaihtoon. Ajattelinpa kokeilla Spinboxia mut toi Globetel (ei siis Cubio) pistää hinnoillaan paremmaksi. Toivottavasti tossa on soitonsiirrot ja vastaaja. Muuta ei tarvita.
   
 3. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Siis onko Cubiokin tulossa. Toi artikkeli puhui Globetelista. Ihan fiksun tuntuinen liittymä. Hinta on Globeteliin 9 c/min eli 7,38+ALV. Katetta tässä on 0,88 senttiä minuutilta. Soneraan puhelut on 15 c/min eli 12,30+ALV. Katetta on 5,80 c/min. Puhelut muihin matkapuhelimiin on myös 12,30+ALV eli näistä tulee takkiin n. 0,7 c/min. Raha tulee siis soitoista Soneran (ja esim. Saunalahden) matkapuhelimiin ja lankaan. Olennaista on, että halvinkin puhelu on niukasti plussalla, eli "väärinkäyttökään" ei aiheuta ongelmia. Jakelukanava tekee muut kulut pieniksi. Latauksesta tulee suoria kuluja vain n. 13 senttiä kerta pankkisiirron vastaanotosta. Postiukulut voidaan peittää aloituspakkauksen hinnalla. Veikkaan että esim. R-kiska ottaa paljon enemmän latausseteleistä. Tilisiirto on myös katevä, kun voi panna automaattisesi menemään vakio summa kuukausittain lasten kännyköihin.

  Tosin halauaisin tietää rekisteröivätkö he liittymät, kun kerran ne postitetaan. Olisi ikävä, jos esim. myy avaamattoman liittymän edelleen ja sitten tulee ongelmia, jos sitä on käyettty rikoksissa. Toivottavasti niillä on tilit kaikissa pankeissa, muuten puheaikaa saattaa joutua odottamaan pari päivää.
   
 4. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Sori kämmi.... :(.

  Sormet kirjoittaa eriasiaa kuin ajattelen. Siis Globetel oli kyseessä.
   
 5. lassej

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  174
  Tykkäykset:
  0
  Kuulosti varsin hyvältä tuo Globetelin systeemi varsinkin vähän puhuville. Vielä kun saisi vanhan numeronsa tuohon niin voisi melkein vaihtaa...
   
 6. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1477
  Tykkäykset:
  0
  Tarkempi hinnastojen vertailu osoittaa että samat hinnat oli sitten ennakkoon maksettava liittymä tai perinteinen. Mahtaakohan uutisen tiedot pitää paikkaansa?
   

Jaa tämä viestiketju