Mobiili.fi Porsche-tyylillä varustettu Windows-hybridi huristaa markkinoille ensi talvena

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Computex 2016 -messut toivat mukanaan useita laitejulkistuksia, kuten Asuksen uudet Transformer 3 -hybridilaitteet. Microsoft on tänään nostanut esiin muita Windows-uutuuksia, joiden joukkoon mahtuu myös myyttinen Porcshe-tyylittelyllä varustettu 2-in-1-laite.

  Acer esitteli vastikään kaksi uutta tabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistävää uutuuslaitetta. Kymmentuumaiset Switch V 10 ja Switch One 10 -läppärit taipuvat moneen tarkoitukseen, kiitos taakse taittuvien ja kokonaan näytöstä irtoavien näppäimistöosien.

  [​IMG]
  Acer julkisti uusia 2-in-1-laitteita: Switch V 10 ja Switch One 10.


  Lisäksi Microsoft vilautti toistaiseksi tuntemattomalta valmistajalta tulevaa 2-in-1-laitetta. Tabletiksi taittuva läppäri on suunniteltu yhteistyössä Porsche Designin kanssa. Windows 10:llä varustettu uutuus tukee muun muassa Windows Hello 2.0 -toimintoa, Cortanaa ja uusia Ink-ominaisuuksia.

  Tenisesti Porsche Designin kanssa työstetty laite koostuu kynästä, 13,3 tuuman näytöstä ja Intelin suorittimesta. Laitteen hintaa, valmistajaa tai saatavuutta ei ole vielä paljastettu. Hybridin on kuitenkin määrä saapua markkinoille seuraavana talvena.

  [​IMG]
  Talvimarkkinoille suuntaava Windows 10 -hybridi, joka on suunniteltu yhteistyössä Porsche Designin kanssa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju