Mobiili.fi Poliisi: muista nämä seikat kun Pokémon GO -huuma iskee

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO.


  Hurjaan suosioon noussut lisätyn todellisuuden peli Pokémon GO ennätti viikonloppuna virallisesti myös Suomeen, ja on saanut pelaajat liikkeelle. Maailmalla on jo nähty pelin ohessa erikoisia tilanteita, kun esimerkiksi Australiassa poliisi turhautui poliisiasemalle suunnanneista pelaajista. Yhdysvalloissa pelaaja löysi maastosta ruumiin ja useista liikenneonnettomuuksista on maailmalla raportoitu, kun pelaajat ovat unohtaneet katsella ympärilleen todellisessa maailmassa. Nyt myös Suomessa poliisi on muistuttanut pelaajia muutamista tärkeistä seikoista.

  [​IMG]
  Kuva: Lounais-Suomen poliisilaitos.


  Lounais-Suomen poliisilaitos jakoi Facebookissa kuvan, jossa näyttäisi seisovan Pokémon GO -pelaaja tien vieressä, puhelin kädessään. Kuvan yhteydessä on poliisilaitoksen teksti:

  ”To Go or not to Go, kas siinäpä pulma.

  Uusi kännykässä toimiva mobiilipeli Pokemon Go voi viedä käyttäjänsä huomion pois liikenteestä ja kadun tai tien ylitys saattaa tapahtua aivan väärässä paikassa. Vanhempien pitäisi keskustella tästä asiasta lastensa kanssa kuten siitäkin, ettei kenenkään pihaan, asunnosta puhumattakaan, saa mennä ilman omistajan lupaa ”etsimään” pokemon-hahmoja.”

  Pokémon GO on vajaassa kahdessa viikossa yltänyt suorastaan uskomattomaan suosioon, ja sen käyttäjämäärät ohittavat jo suosittuja sosiaalisen median palveluja. Peli on tällä hetkellä saatavilla Android- ja iOS-puhelimille, mutta Windows-puhelimien omistajat ovat ainakin toistaiseksi vielä paitsiossa. Microsoftin insinööri on kuitenkin kertonut yhtiön Store-tiimin selvittävän parhaillaan mahdollisuuksia ja tapoja tuoda Pokémon GO myös Windows-käyttäjien ulottuville.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju