Blogi - jamov Polar Loop

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.9.2009
Viestit
102
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
Iphone 5
Joulupukki toi lahjaksi Polar Loopin vaikken toivonutkaan. Myynissä on jo aika paljon erinlaisia aktiivirannekeita mm. Fitbit, Jawbone, Nike Fuelband, Misfit ja Bowflex Boost. Aktiivirannekkeissa on paljon yhteistä, mutta myös paljon eroavaisuuksia toiminnoissa ja siinä mitä ja miten mittaavat omistajaansa.

Kun Polar Loop otetaan käyttöön, niin rekistöröidytään ensin Polar Flow-palveluun ja kerrotaan itse jonkin verran tietoja mm. syntymäaika, paino, pituus, harjoitustausta ja normaalipäivän aktiivisuus.

Parasta Loopissa on on itse kello, jota poikani kutsuukin reippailukelloksi. Kellosta näkee kuluneen päivän kalorikulutuksen, askelmäärän, kellonajan ja palkkina kuinka paljon päivän tavoitteesta on täyttynyt. Kello ilmoittaa myös paljonko korkea (esim. juoksu), keski (esim. kävely), tai matala (esim. siivous) aktiiviteetin liikuntaa tulisi vielä suorittaa jotta päivän tavoite saavutetaan.

IOS-laitteille saa ladattua ilmaiseksi Polar Flow ohjelman jonka kanssa puhelin sitten sykronoi tietonsa kellosta puhelimeen. Tarkkaan en tiedä kuinka usein sykronoi, mutta sykronoinnin saa tehtyä painamalla kellon aktiiviseksi, tämä on hyvä silloin kun haluaa viimeisimmät tiedot puhelimen näytölle. Itselläni Iphone5 toiminut moitteettomasti Loopin kanssa ja vaikka bluetoothin laitoin asetuksista päälle kun otin Loopin käyttöön ja antanut olla, niin en ole huomannut vaikutusta akunkestoon.

Puhelimessa Polar Flow-ohjelmassa näkee paljon tarkemmin tietoja päivän aktiivisuudesta. Ranneke taltioi myös nukutun ajan, tähän tietoon saattaisin suhtautua hieman varauksella, vaikkain kyllähän se melko tarkaan näyttäisi pitävän paikkansa. Unen laatua Loop ei kuitenkaan kykene analysoimaan.

Kaiken kaikkiaan ihan piristävä vempain tämä reippailukello. Jonkin verran on lisännyt aktiivisuuttani ja laittanut liikkumaan. Toimistossa istutun työpäivän jälkeen kun aktiivisuutta kertynyt vain 15%, niin johan alkaa kävelylenkki työpäivän jäkeen maistumaan. Ja tuleehan siitä hyvä mieli, kun saavutta päivän tavoitteen tai ainakin pääsee lähelle sitä.

Tämä oli sitten pinta raapaisu Loopista ja Polar Flowsta. Onneksi internet on täynnä tarinaa Loopista ja muista aktiivirannekkeista, joten ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.9.2009
Viestit
102
Reaktiopisteet
16
Puhelinmalli
Iphone 5
Muutama lisäys vielä koskien Polar Looppia.

Polar Loopin suuri etu on näyttö ja kellotoiminto, tätähän ei monella kilpailijalla aktiivirannekkeessa ole. Kello näkyy myös pimeässä, koska on toteutettu ledeillä.

Sitten kun haluaa tarkempaa tietoa liikuntasuorituksestaan, voi Looppiin liittää Polarin sykevyön H6 tai H7. Näitä myy esim. Prisma 60-70 euron hintaan. Prismasta löytyy myös Loop. Voihan toki olla, ettei kaikissa Prismoissa hyllyssä, mutta sitten täytyy suunnata kulkunsa urheiluliikkeeseen.

H6- ja H7-sykesensorit toimivat myös IOS- ja Android-laitteiden kanssa esim. Polar Beatin kanssa. H7-sykesensorissa myös GymLink-ominaisuus, jonka ansiosta sykevyö toimii myös muutaman Polarin sykemittarin (kellon) kanssa yhteen.

Sykevyön käyttö Loopin kanssa on erityisen järkevää silloin liikunta on sellaista, mitä Loop ei osaa tarkasti rekistöröidä esim pyöräily ja punttisali.

Loopin akun luvataan kestävän 5 vuorokautta ja sen se suunnilleen kestääkin. Akun lataaminen kestää noin tunnin.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
25.6.2002
Viestit
358
Reaktiopisteet
2
Joka paikasta loop loppu! Yrittänyt etsiä jo monesta paikasta!
 

Infra

Vuoden foorumilainen 2014/2018
Supermoderaattori
Palaute - 100%
63   0   0
Liittynyt
15.7.2002
Viestit
31624
Reaktiopisteet
13174
Puhelinmalli
Vaihtelee
Juu Loopit ollu jo joulukuusta asti kaikkialta ihan loppu. Kysyntä on kovaa.

Itse miettein vielä fitbit forcen ja loopin välillä.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
25.6.2002
Viestit
358
Reaktiopisteet
2
Kiitos! Tänään lähti tilaukseen ja paketti jo matkalla!
 
Top Bottom