Mobiili.fi Pokémon GOsta löytyi ensimmäinen legendaarinen Pokémon – vai löytyikö sittenkään? Tämä...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Articuno.


  Pokémon GOsta löytyi väitetysti ensimmäinen legendaaristen Pokémonien joukkoon lukeutuva Articuno, ja myös Suomessa uutisoitiin asiasta eilen.

  Legendaariset Pokémonit ovat pelin harvinaisimpia ja näin vaikeimpia löytää. Ohiolaispariskunta kuitenkin väitti löytäneensä Articunon ja he jakoivat myös vakuuttavan oloista todistusmateriaalia videoiden, jopa live-videonkin muodossa. Lisäksi myös muut pelaajat ovat omista puhelimistaan vahvistaneet ohiolaisnaisen tililtä todella löytyvän Articunon.


  Näyttää kuitenkin siltä, että joko kyseessä oli tekninen ongelma pelissä tai sitten tässäkin tapauksessa vain puhdas, mutta todella pitkälle viety huijaus. Ohiolaispariskunta väittää saaneen Pokémonin lahjana raportoituaan ongelman Pokémon GOn kehittäjälle Nianticille, mutta Nianticin edustaja kommentoi Geek.comille että Articuno ”ei ollut Nianticilta” ja, että se on ”joko huijaus tai sitten joku hakkeroi pelin” – tosin lisäksi vielä mainiten Nianticin ”tutkivan asiaa” ja että vielä toistaiseksi asiassa ”ei ole tällä hetkellä selkeitä vastauksia”.

  Kuten jo jonkin aikaa sitten kerroimme, nappasi yhdysvaltalaismies parissa viikossa kaikki maansa mahdolliset 142 Pokémonia.

  Yhteensä ensimmäisen joukon Pokémoneja, joista Pokémon GO:ssa mukana olevat nyt koostuvat on kuitenkin 151 kappaletta.

  Näistä neljän tiedetään olevan sidottuja maantieteellisesti Pokémon GOssa:

  • Tauros löytyy vain Pohjois-Amerikasta
  • Mr. Mime vain Euroopasta
  • Farfetch’d vain Aasiasta
  • Kangaskhan vain Australiasta
  [​IMG]
  Eri alueilta löytyvät Pokémonit.


  Tämän takia myös 142 Pokémonia Yhdysvalloissa kerännyt mies hankki rahoituksen kiertääkseen mailmaa napatakseen myös häneltä vielä puuttumaan jääneet muiden maanosien kolme Pokémonia.

  Jatkossa tilanne helpottunee, kun Pokémonien vaihtaminen muiden pelaajien kanssa tehdään mahdolliseksi. Silloin maantieteellisen Pokémonin voi saada vaihtokaupassa toiselta pelaajalta ilman tarvetta lähteä matkustamaan maailman ympäri.

  [​IMG]
  Ditto.


  Maantieteellisten Pokémonien lisäksi kadoksissa on vielä joukko muita Pokémoneja.

  Erikoisin tapaus on Pokédexin sijalta 132 löytyvä Ditto, joka ei ole legendaarinen Pokémon, mutta ei ole vielä mukana Pokémon GOssa. Syy tähän saattaa olla Ditton aiemmista peleistä tuttu kyky tuottaa muita Pokémoneja.

  Lisäksi 151 Pokémonia täydentävät vielä viisi legendaarista Pokémonia, joista yhden ohiolaispariskunta siis väitti löytäneensä. Myös muista harvinaisista legendaarisista Pokémoneista on nähty jo lukuisia huijausyrityksiä, mutta aivan satavarmasti ja Nianticin taholta varmistetusti ja tarkoituksellisesti näistä vielä yhtäkään ei ole oikeasti pelissä napattu.

  Legendaarisia lentäviä Pokémoneja ovat Articunon lisäksi myös Zapdos ja Moltres.

  [​IMG]
  Articuno, Zapdos ja Moltres.

  [​IMG]
  Mewtwo ja Mew.


  Joukon 151 Pokémoniin täydentävät Mew ja Mewtwo, joiden paikat ovat Pokédexin sijoilla 150 ja 151.

  On mahdollista, että Niantic tulee tulevaisuudessa pelin suursuosion aiheuttamista alkuvaikeuksistaan selvittyään avaamaan harvinaisia, legendaarisia Pokémoneja mukaan peliin – mahdollisesti jonkin tietyn tapahtuman tai muun erikoistilanteen yhteydessä.

  Toistaiseksi lukuisista väitteistä huolimatta yhdenkään pelaajan ei Nianticin viestinnän perusteella olisi vielä ollut tarkoitus pystyä nappaamaan legendaarista Pokémonia Pokémon GOssa.

  Lisäksi alkuperäisten 151 Pokémonin lisäksi myöhemmin Pokémonien määrää on kasvatettu ja yhteensä Pokémoneja on jo 729. Nianticilla riittää niissä lisättävää peliin jopa vuosien ajaksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju