Mobiili.fi Pokémon GOn tulevista päivityksistä löytyi vihjeitä – monta uutta asiaa tulossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2092
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Articuno, Zapdos ja Moltres ovat lentäviä legendaarisia Pokémoneja, joita odotetaan kovasti mukaan peliin.


  Suosittu mutta hieman jo pelaajien kiinnostusta menettävä Pokémon GO on saamassa tulevaisuudessa monia uusia toimintoja, paljastaa jo sen viimeisin julkaistu päivitys, jonka koodia innokkaat ovat kaivelleet tulevien uudistusten paljastamiseksi. Koodilöytöjä on koonnut yhteen Business Insider.

  Uudet toiminnot ovat tärkeitä, sillä niiden avulla mielenkiinto peliin voi pysyä yllä. Pelin kehittäjä Niantic itsekin vihjaili tulevista ominaisuuksista päivityksen julkaisun yhteydessä.

  Näistä tulevista Pokémon GOn ominaisuuksista on nyt saatu näyttöä:

  1. Pokémonien vaihtomahdollisuus. Aiemmista muistakin Pokémon-peleistä tuttu mahdollisuus vaihtaa Pokémoneja pelaajien välillä on tulossa myös Pokémon GOn osaksi. Tähän viittaavat koodista löytyneet termit Trade_search ja Trade_offer, jotka kertovat mahdollisista tulevasta vaihtojen haun sekä vaihtotarjouksen tekemisen sisältävästä kokonaisuudesta.

  2. Kaveri-Pokémon. Itselleen voisi valita eräänlaisen kaveri-Pokémonin, joka seuraisi pelissä sekä keräisi näin kehittymiseen vaadittavia karkkeja.

  3. Erilaiset Incense-houkuttimet Nykyisen yleisesti Pokémoneja houkuttelevan Incensen lisäksi koodista on löydetty viittaukset Item_incense_cool ja Item_incense_floral, joilla voisi hokutella vain tietyn tyyppisiä Pokémoneja.

  [​IMG]
  Pokémon GO voi olla saamassa VR- ja Google Cardboard -tuen.


  4. Legendaariset Pokémonit. Yksi suurimpia kysymyksiä Pokémon GOn ympärillä kietoutuu legendaarisiin viiteen Pokémoniin, joita pelissä ei vielä nyt ole napattavissa. Koodistakin löytyy kuitenkin activity_catch_legend_pokemon-maininta, joka viittaa tuleviin mahdollisuuksiin. Ilmeisesti Nianticin tarkoituksena saattaa olla legendaaristen Pokémonien tuominen löydettäväksi esimerkiksi suurten Pokémon GO -pelitapaamisten yhteydessä.

  5. Virtuaalitodellisuus. Koodista on löytynyt myös uusi VR-kansio, joka sisältää viittauksia Googlen Cardboardiin. Näin ollen jo itsessään laajennettua todellisuutta (AR) hyödyntävä Pokémon GO voisi saada jatkossa myös virtuaalitodellisuus- eli VR-pelitilan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju