Mobiili.fi Pokémon GOn kehittäjä poisti kaikki legendaariset Pokémonit niitä pelissä jo virheellisesti...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Articuno.


  Pokémon GOn kehittäjä Niantic on nyt toiminut ja poistanut virheellisesti pelissä legendaarisen Pokémonin itselleen saaneiden tililtä nämä.

  ”Huomasimme hiljattain, että muutama legendaarinen Pokémon päätyi muutamalle tilille minne niiden ei olisi pitänyt. Säilyttääksemme pelin eheyden ja reiluuden olemme korjanneet tilanteen ja poistaneet legendaariset Pokémonit kouluttajien tileiltä”, todettiin Nianticilta IGN-sivustolle toimitetussa kommentissa.

  Kerroimme eilen, kuinka ohiolaispariskunta väitti löytäneensä Articunon ja he jakoivat myös vakuuttavan oloista todistusmateriaalia videoiden, jopa live-videonkin muodossa. Lisäksi myös muut pelaajat olivat omista puhelimistaan vahvistaneet ohiolaisnaisen tililtä todella löytyvän Articunon.

  Vakuuttavista näytöistä huolimatta löydetty Articunokin tuomittiin huijaukseksi erityisesti Nianticin aiemman kommentin väitettyä sitä sellaiseksi monien aiempien tökerömpien yritysten tavoin. Mutta Nianticin tuoreen kommentin valossa nähty Articuno näyttääkin olleen aivan aito, mutta se tuli esiin Pokémon GOn jonkin ongelman takia.

  Nianticin nyt kuvioista siivoamat legendaariset Pokémonit on tarkoitettu harvinaisemmiksi ja niiden on odotettu tulevan peliin jonkin erikoistapahtuman tai -tilanteen yhteydessä. Kun Niantic ne nyt kaikilta poisti, ei niiden ole vielä tarkoitus ilmestyä kenellekään – vaikka jo pelissä tämän perusteella jo teknisesti mukana ovatkin.

  Legendaarisia lentäviä Pokémoneja ovat Articunon lisäksi myös Zapdos ja Moltres.

  [​IMG]
  Articuno, Zapdos ja Moltres.


  Joukon kaikkiaan 151 Pokémoniin täydentävät Mew ja Mewtwo, joiden paikat ovat Pokédexin sijoilla 150 ja 151.

  [​IMG]
  Mewtwo ja Mew.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju