Mobiili.fi Pokémon GOn bugi ärsyttää – kehittäjältä lupaus helpottavasta korjauksesta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO -ruutukaappaus.


  Pokémon GOn kehittäjä Niantic työskentelee korjauksen parissa ongelmaan, joka on vaikeuttanut pelissä Pokémonien nappaamista merkittävästi.

  Tarkkaa tietoa korjauksen valmistusmisaikataulusta ei kuitenkaan vielä ole.

  Pokémonien kiinni saaminen Poképalloilla vaikeutuu tasojen edetessä, minkä lisäksi tuoreimman Pokémon GO -päivityksen jälkeen se vaikeutui vielä entisestään.

  Ongelma ei ole ainoa, joka on viime aikoina kiristänyt Pokémon GO -fanien hermoja. Peliä kehittävä Niantic on saanut kuulla kunniansa myös esimerkiksi päätöksestään poistaa pelin oma Pokémonien läheisyydestä kertova toiminto sekä vaikeuttaa Pokémon-sijainnit paljastavien ulkopuolisten sivustojen toimintaa.


  Trainers, a new bug affecting throw accuracy increases the odds of escape and omits the XP bonus. We are working on a fix, stay tuned…

  — Pokémon GO (@PokemonGoApp) August 4, 2016


  Pokémon GOn palvelinten tiukemmat käytännöt tappoivat myös epävirallisen Pokémon GO -virityksen Windows-puhelimille, Pogo-UWP:n.

  Nianticin perustaja ja toimitusjohtaja John Hanken mukaan tärkeintä sille on pitää pelin palvelimet toiminnassa, mikä oli myös osasyy pelin palvelinrajapintojen sulkuun ulkopuolisilta toimijoilta. Tämä vähensi palvelinten kuormitusta selvästi, kuten Nianticin blogimerkinnässä kerrotaan.


  Working hard to keep the servers up for all of the Trainers out there. For us, that comes first. https://t.co/AKcRd24vov

  — John Hanke (@johnhanke) August 4, 2016


  Suursuosioon nousseen Pokémon GOn taivalta ovat värittäneet lukuisat palvelinongelmat sekä bugit. Myös erittäin harvinaisia legendaarisia Pokémoneja ilmestyi joukolle pelaajia. Tämän ongelman Niantic ratkaisi poistamalla nämä legendaariset Pokémonit kaikilta pelaajatileiltä, sillä kyseisten Pokémonien ei olisi pitänyt vielä ilmestyä osaksi peliä lainkaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju