Mobiili.fi Pokémon GO tulossa ”varsin todennäköisesti” myös Android Wearille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO Apple Watchille.


  Pokémon GO tulee ”varsin todennäköisesti” myös Android Wearille, kertoi pelin kehittäjän Nianticin toimitusjohtaja TechCrunchin haastattelussa.

  Aikataulusta hän ei kuitenkaan antanut minkäänlaista viitettä.

  Pokémon GOn tulosta Apple Watch -kelloille vielä loppuvuoden aikana kerrottiin viime viikolla Applen tilaisuudessa. Pokémon GOn Watch-versiossa näkyvät lähellä olevat Pokémonit sekä liikkumisen määrä. Lisäksi sovelluksesta näkee oman tasonsa sekä Pokémonit niiden ilmestyessä. Apple Watchin kellotaululle saa myös tiedon munien , eikä hautoakseen tarvitse enää pitää Watch-sovelluksen kanssa käytettäessä puhelimen näyttöä jatkuvasti päällä.

  ”Meidän koko missiomme yrityksenä on tuoda esiin tätä konseptia pelien pelaamisesta ulkona, tosimaailman pelejä”, kertoi Hanke. ”Apple Watch on mielestämme loistava väline siihen.” Apple Watch saa uudessa versiossaan sisäänrakennetun GPS-paikannuksen sekä täyden vedenkestävyyden, aina 50 metrin syvyyteen asti. ”Muiden laitteiden tullessa markkinoille – olivatpa ne Android Wear -laitteita tai laitteita muilta saroilta, jotka ovat kiinnostavia pelaamisen ja liikkumisen ja aktiivisena olemisen kannalta – katsomme myös niiden tukemista.”

  Jo ennen älykelloille rantautumista tällä viikolla myyntiin tulee oma yksinkertainen Pokémon GO Plus -rannekkeensa.

  Puettaville laitteille tulon ohella Pokémon GOn kehityksessä seuraavana vuorossa ovat tapahtumat ja sen jälkeen uusien Pokémonien lisääminen kuin myös pelaajien vastaisten taistelujen lisääminen mukaan peliin, Hanke myös kertoi.

  Pokémon GOsta julkaistiin juuri uusi vimeisin päivitysversio Androidilla ja iPhonelle, joka tuo peliin mukaan kaveri-Pokémonin valintamahdollisuuden.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju