Mobiili.fi Pokémon GO tulevaisuudessa: lisää otuksia ja muokattavia pokéstopeja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Pokémon GO räjäytti kiistatta pankin. Huippunousua seuraa kuitenkin väistämättä lasku ja vaikka suosio on edelleen huikeaa, aktiivisten pelaajien määrät näyttävät jo väsähtämisen merkkejä. Millä hittipeli voisi pitää kansan kiinnostuneena? Nianticin mukaan luvassa on monenlaisia uudistuksia.

  Ensimmäinen ilmeinen laajennusten paikka on pelin pokémon-valikoima. Pokémon GO keskittyy toistaiseksi ensimmäiseen sukupolveen eli 151 otuksen valikoimaan, josta siitäkin jokunen legendaarinen pokémon ja muotoaan muuttava Ditto ovat vielä teillä tietymättömillä.

  San Diegon Comic-Con -messuilla järjestetyssä paneelikeskustelussa Nianticin toimitusjohtaja John Hanke varmisti, että lisää taskuhirviöitä tullaan näkemään tulevaisuudessa. ”Ensimmäisen sukupolven lisäksi on muita, jotka saattavat löytää tiensä pelimme universumiin”, Hanke totesi. Tarkkaa aikataulua lisäpokémonien saapumiselle ei kuitenkaan vielä ole, sillä Hanke puhui lähinnä ”tulevista kuukausista ja vuosista”. Onkin selvää, ettei suuria laajennuksia nähdä ennen kuin peli on lanseerattu kaikilla halutuilla markkinoilla ja jatkuvat palvelinongelmat on saatu selätettyä.

  [​IMG]
  Pokémon GO -kartalla näkyvät stopit ja salit.


  Toinen Nianticia kiinnostava aihealue on pokéstopien uudistaminen. Tällä hetkellä kartalle levitetyistä pisteistä saa varusteita ja lisäksi niille voi asettaa pokémon-houkuttimia, jotka houkuttelevat yleensä paikalle myös vinon pinon pelaajia. Eräs mahdollisuus The Vergen mukaan on, että pokéstopeja voitaisiin jatkossa muuntaa vaikkapa parantaviksi pokécentereiksi, joiden idea lienee tuttu kaikille Pokémon-pelejä ennen GO:ta pelanneille.

  Mahdollisten uudistusten lisäksi Niantic paljasti Pokémon GO -tiimien johtohahmojen ulkonäöt. Pelissä kun ei toistaiseksi ole nähty siluetteja enempää. Punaista Team Valoria johtaa Candela, sinistä Team Mysticiä Blanche ja keltaista Team Instinctiä Spark.


  #PokemonGO Team Leaders revealed! Team Valor: Candela. Team Mystic: Blanche. Team Instinct: Spark. pic.twitter.com/j05H5K0tfY

  — Pokémon GO (@PokemonGoApp) July 24, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju