Mobiili.fi Pokémon GO saapui virallisesti Eurooppaan – Saksa ensimmäisenä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO.


  Pokémon GO, laajennetun todellisuuden hittipeli, on saapunut virallisesti Eurooppaan. Viime viikolla peli julkaistiin Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, mutta pelin hurja suosio on kuormittanut kehittäjä Niantic Labsin palvelimia siihen malliin, että laajempaa julkaisua on jouduttu lykkäämään. Seuraavaksi Niantic aikoo testata palvelimiensa kykyjä reilun 80 miljoonan asukkaan Saksassa, jossa peli on nyt virallisesti julkaistu.

  Pokémon GOn pitäisi siis nyt olla saatavilla Saksassa sekä Applen App Storesta että Googlen Play-kaupasta. Lisäksi pelin Android-versio on päivittynyt versionumeroon 0.29.2, joka tuo tullessaan tuen Android 7.0 Nougatille, eli esimerkiksi tuon seuraavan Androidin esiversiota käyttävät Nexus-omistajat voivat ryhtyä Pokémon-kouluttajiksi.

  Pokémon GO on jo saanut aikaan valtavasti huomiota, mutta suosio ei varmastikaan ole laantumassa vielä pitkään aikaan, sillä esimerkiksi Aasiassa peliä ei ole vielä virallisesti julkaistu. Wall Street Journalin mukaan Nianticin on kuitenkin määrä julkaista peli laajemminkin sekä Aasiassa että Euroopassa lähipäivinä.


  We are happy to announce that #PokemonGO is available to Trainers in Germany. Follow us to receive future announcements.

  — Pokémon GO (@PokemonGoApp) July 13, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju