Pokémon GO saa kolme isoa päivitystä tänä vuonna

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
pokemon_go-700x382.png


Pokémon GO -peli on saamassa useita isompia päivityksiä vuoden 2017 aikana. Asian paljasti pelin kehittäneen Niantic Labsin toimitusjohtaja John Hanke MWC-messuilla Barcelonassa. Oletettavasti näihin kolmeen päivitykseen ei lukeudu jo aiemmin saapunut 2. sukupolven Pokémon-paketti.

Sen tarkemmin Hanke ei suostunut paljastamaan, mitkä nuo kolme suurempaa uudistusta tulevat olemaan. Mies on kuitenkin jo aiemmin kertonut, että pelaajille on tulossa muun muassa mahdollisuus vaihtaa Pokémon-hahmoja keskenään sekä taistella yksittäisiä pelaajia vastaan.

Kolmas huhuissa liikkunut uudistus ovat uusitut Pokémon-salit. Erään raportin mukaan hahmojen vaihtomahdollisuus on kehitystyössä asetettu toistaiseksi taka-alalle, eli kolmesta suuresta uudistuksesta ensimmäisenä todennäköisesti saapuvat joko pelaajien väliset taistelut tai uudistuneet salit.

Uudistusten aikatauluista ei ole tietoa, mutta niistä uutisoineen BGR.comin mukaan Niantic saattaisi jaotella päivityksiä pitkin vuotta saapuviksi. Kun toisen sukupolven Pokémonit lisättiin peliin vasta aivan hiljattain, saattaisi seuraava isompi uudistus tulla muutaman kuukauden kuluttua, mahdollisesti esimerkiksi toukokuussa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom