Pokémon GO saa jättipäivityksen – mukaan yli 80 uutta Pokémonia

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22316
Reaktiopisteet
216

Pokémon GOn uutta toisen sukupolven Pokémon-hahmostoa.


Pokémon GO saa erittäin merkittävän päivityksen myöhemmin tällä viikolla. Uusi päivitys tuo mukaan yli 80 uutta Pokémonia Pokémon Gold ja Pokémon Silver -pelien Johto-alueelta. Mukaan tulevat muun muassa Chikorita, Cyndaquil ja Totodile. Lisäksi Pokémoneja tulee nyt myös sukupuolivarianteilla.

Pokémon GOn uudistukset eivät rajoitu vain uusiin Pokémoneihin.

Jatkossa Pokémonit voivat myös kehittyä uusilla tavoilla. Pokémon GOn kehittäjä Niantic kertoo, että osa alun perin Kanto-alueen Pokémoneista voi pian kehittyä Johto-alueen Pokémoneiksi. PokéStopeille on tulossa uusia esineitä, joita tarvitaan Pokémonien kehittämiseen.

Lisäksi Pokémonit voivat myös käyttäytyä uudella tavalla, kun niitä yrittää napata Poké-pallolla.

Pokéstopeille on myös tulossa uusia Pokémoneille syötettäviä marjoja – Nanab Berries ja Pinap Berries ovat tulossa tarjolle. Nanab-marjojen syöttäminen Pokémonille tekee siitä hitaamman ja näin helposti napattavamman. Pinap-marja puolestaan tuplaa saatavan karkin määrän, jos seuraava yritys napata Pokémon onnistuu.

Päivityksen täydentää uudet mahdollisuudet muokata omaa pelihahmoavataria uusin asustein ja vaattein.

Lähiaikoina Pokémon GOn odotetaan saavan myös pelaajien väliset vaihto- ja taistelumahdollisuudet, mutta vielä nyt tuleva päivitys ei niitä ole esittelemässä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom