Mobiili.fi Pokémon GO -pelitilistä voi saada parikin tonnia – osa yrittää myydä jopa yli kymppitonnilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO.


  Suureen suosioon noussut Pokémon GO on tuottanut paljon rahaa pelin kehittäneelle Nianticille, mutta myös pelitilien myynnistä on kehkeytynyt markkinoita yritteliäille pelaajille.

  Yhdysvaltalainen talousmedia CNBC raportoi palstoista, joilla Pokémon GO -tilejä kaupataan.

  LeagueofTrading-nimisen sivuston ylläpitäjä kertoi CNBC:lle hänen palvelunsa kauttaan myydyn Pokémon GO -tilin korkeimmillaan 2 000 dollarilla eli vajaalla 1 800 eurolla. Tällä hetkellä Pokémon GO -pelin tilit tekevät kauppansa peleistä parhaiten ja korkeimmilla hinnoilla. Ilmiönä kehitettyjen pelitilien ei ole uusi, mutta kuten Pokémon GO nousi suosituimmaksi peliksi, on se noussut kärkeen myös pelitilien myynnissä.

  Pokémon GO -pelitilien käypä hinta riippuu luonnollisesti sen sisällöstä – tasosta, jolla tili on sekä Pokémoneista ja kyvyistä, joita niillä on.

  PlayerAuctions-sivustolla useita Pokémon GO -tilejä yritetään myydä jopa yli 11 000 dollarilla eli noin 10 000 eurolla, mutta kauppojen teosta näin huikeilla summilla ei ole tietoa. Yksi näistä tileistä on esimerkiksi levelillä eli tasolla 30. Alemmilla tasoilla olevia Pokémon GO -tilejä myydään toisaalta jopa vain 10 dollarillakin. Yksi myyjä on listannut ostajan haluaman mukaan toteutettavan tilin hinnaksi palstalle 999 999 dollariakin, mutta kyseessä lienee alemmaksi neuvoteltava hinta.

  Pienemmilläkin summilla kuin tuhansilla voi Pokémon GO -tileistä tehdä bisnestä myymällä niitä suurempia kappalemääriä. Esimerkiksi CNBC:n haastattelema Amir Hussaini kertoo tienaavansa bisneksellä nyt 2 000 dollaria kuussa.

  Valmiiden Pokémon GO -tilien lisäksi myös Pokémon GO -tilien kehityspalveluja yritetään myös kaupata. Näissä tapauksissa voi luovuttaa palveluntarjoajalle itse luomansa Pokémon GO -tilin, jonka haluaa kehitettävän sovitulle tasolle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju