Mobiili.fi Pokémon GO -pelaaja Yhdysvalloissa nappasi jo kaikki maansa mahdolliset 142 pokémonia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Monen muun Pokédexit kalpenevat vielä tämän rinnalla.


  New Yorkissa, Yhdysvalloissa Pokémon GO -pelaaja Reddit-nimimerkillä ftb_hodor on napannut jo kaikki maansa toistaiseksi mahdolliset 142 pokémonia koko maailman ennennäkemättömällä tavalla villinneessä pelissä.

  Yhteensä Pokémon GOssa on mukana 151 erilaista pokémonia, mutta yhdeksän niistä on rajattu joko vain tiettyyn maanosaan tai maahan tai on niin äärimmäisen harvinaisia, ettei niitä ole vielä todistetusti kertaakaan tavattu pelissä. Yhdysvaltalaismiehen keräämät 142 pokémonia ovat toistaiseksi kaikki mahdolliset Yhdysvalloissa.

  Uupuvista yhdeksästä Pokémonista Mr. Mime löytyy vain Euroopasta, Kangaskhan Australiasta ja Farfetch’d Aasiasta. Lisäksi kuusi pokémonia eli Articuno, Ditto, Mew, Mewtwo, Moltres ja Zapdos ovat pelissä niin harvinaisia, ettei niitä ole vielä raportoitu nähty vielä lainkaan kenenkään toimesta.

  Aivan helposti tasolle 31 kohonneen pelaajan eli pelin kielellä Pokémon-kouluttajan saavutus ei tullut. Se vaati parin viikon panostuksen, vähintään 50 tuntia viikossa, 303 munan hautomisen sekä 95 mailin eli yli 150 kilometrin kävelyn. New Yorkista hän joutui matkustamaan pisimmällään pelaamaan New Jerseyhyn. Matkan varrella suoritukseen avittivat neljä Pokéstopia New Yorkin keskuspuistossa.

  Yhteensä mies keräsi 4 269 kertaa pokémonin haltuunsa.

  Nähtäväksi ja kuultavaksi jää, milloin joku parantaa yhdysvaltalaismiehen ennätystä. Tämä onnistuu ”helposti” kiertämällä vaikkapa nappaamassa Yhdysvaltojen lisäksi myös aluelukitut Euroopan, Australian ja Aasian kolme pokémonia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju