Mobiili.fi Pokémon GO päivittyi – uutuutena Catch Bonus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO.


  Pokémon GO on saanut jälleen uuden päivityksen.

  Tuorein päivitys tuo mukaan uuden Catch Bonus -toiminnon. Saman tyypin Pokémoneita nappaamalla ansaitsee nyt mitaleja, jotka auttavat jatkossa vaikeammin napattavien saman tyypin Pokémonien pyydystämistä. Esimerkiksi tuli-Pokémonien runsas nappaaminen helpottaa myöhemmin kohdattavien vaikeampien tuli-Pokémonien nappaamista Poké-pallolla.

  Käytännössä uuden päivityksen tavoite on palkita Pokémon GOssa lisää kenties muuten tylsäksi muuttuvasta perus-Pokémonien keräilystä. Nyt on jälleen mielenkiintoisempaa kerätä lisää Pidgeyeitä, Rattatoita ja muita yleisiä Pokémoneja.

  Lisäksi toisena merkittävämpänä uudistuksena päivitys tuo muutoksia treenaamiseen pelin gymeillä. Niihin voi nyt tuoda kuusi Pokémonia ja vastassa olevan Pokémonin CP:tä saattaa laskea taiston ajaksi sen helpottamiseksi.

  Lisäksi päivitys virhekorjauksia, muun muassa ääniongelmiin. Lisäksi munien hautomiseen liittyvät Egg- ja Incubator-näkymät päivittyvät nyt kävellyn matkan osalta ilman tarvetta sulkea ja avata niitä uudelleen.

  Uusin Pokémon GO -päivitys on nyt Androidilla versionumeroltaan 0.41.4 ja Applen iOS:llä 1.11.2.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju