Mobiili.fi Pokémon GO julkaistiin – Valikoidut markkinat keräilevät jo

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Laajennetun todellisuuden taskuhirviöpeli Pokémon GO on nyt julkaistu. Pelin pariin ei kuitenkaan vielä päästä kaikilla markkinoilla, sillä pelin saatavuus on vaihtelevaa jopa Yhdysvaltojen sisällä.

  Pokémon GO on Ingress-pelistä aikanaan tutuksi tulleen Niantic Labsin tuotos. Peli hyödyntää paikkatietoja ja mobiililaitteen kameraa sijoittaakseen Pokémonit tosimaailmaan. Otusten jahtia ja kamppailua harrastetaan siis liikkumalla ympäriinsä ja tarkkailemalla maisemia tarvittaessa kameran lävitse. Pelin pelaamiseen riittää vaikkapa älypuhelin, mutta sen rinnalle tullaan myös julkaisemaan erillinen rannelaite.

  [​IMG]
  Pokémon GO Plus -ranneke.


  Kesäkuun puolessa välissä saatujen tietojen perusteella Pokémon GO:n julkaisun odotettiin tapahtuvan heinäkuussa. Nyt peli on viimein julkaistu sekä Google Playssa että Applen App Storessa.

  Saatavuus on kuitenkin toistaiseksi rajattua. The Vergen mukaan pelin pariin on päästy esimerkiksi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Lisäksi Pokémon GO on rajatusti ladattavissa Yhdysvalloissa. Suomesta käsin pelin lataaminen ei kuitenkaan vielä onnistu.

  [​IMG]
  Pokémon GO -ruutukaappaus.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju