poistetut viestit, palauttaminen?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Nibboo, 29/5/07.

 1. Nibboo

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/06
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  onkos kellään tietoa saisiko nokian 3220:sta palautettua poistettuja viestejä, tai jotenkin tarkastella niitä? meni tärkeät jutut hukkaan... viestien poiston jälkeen uusia ei ole kuitenkaan tullut, että ei ole päälle ainakaan kirjoittanut, jos homma toimii samalla periaatteella kuin tietokoneissa?

  google ei kertonut..

  kiitos etukäteen
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Periaatteessa ei voi.
  Jos kyseessä viestejä joiden tiedon uudelleenhankinta ja/tai niiden muu arvo on tuhansia/kymmeniätuhansia euroja niin ehkä kannattaa etsiä ratkaisua sinnikkäästi.
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Toki siitä keskusteluja ja teoriaa on heitetty ja mahdollista se on. Joillakin puhelinmalleille palauttamisia on tehty ja keskusteltu myös aiheesta täällä. Saatava hyöty, ei ole niin arvokas kuin siihen käytettävä aika, joten en viitsi edes paneutua. Jokaisen kuuluu se muistaa... Olipa tietokone tai mikä laite hyvänsä, helpointa on huolehtia itse varmuuskopioinneista jo ennenkuin kaikki häviää. Jälkikäteen kaikki on aina moninkertasesti vaikeampaa.

  Toki varmaan tarkotit, että oisko joku mahdollisesti täälä tehnyt, tekisi sinullekin samalla, näin ei ole kuitenkaan.
   
 4. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaa kysyä suoraan jostakin Nokian huoltopisteestä tai Nokian omasta aspasta, onnistuuko ko. mallissa poistettujen tietojen palautus. Periaatteessa voisi olla mahdollista ottaa koko muistista ns. image, ja sitä kautta päästä käsiksi myös noihin poistettuihin tiedostoihin - olettaen siis, että ne tekstarit olivat nimenomaan puhelimen omassa muistissa eivätkä sim-kortilla.
   

Jaa tämä viestiketju