Pocket PC / GPS

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja storaenso, 28/3/05.

 1. storaenso

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/04
  Viestit:
  128
  Tykkäykset:
  0
 2. Mersault

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Re: Pocket Pc

  Ei ole valitettavasti omia kokemuksia mutta laite vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Hyvänä puolena se, että ainakin rauta tod.näk. pelaa hyvin kun on systeemissä sisäänrakennettuna. Ei tarvitse myöskään ylimäärää romua + latureita kantaa mukana. Miinuksena saattaa olla se, että laite pitää sijoittaa esim. autossa aika lähelle etuikkunaa, jotta GPS saa hyvän signaalin (ellei ole sitten mukana external antennaa). Tämä oli minulla yksi syy bluetooth-GPS:n hankkimiseen.

  USA:sta tilaten laitteessa on varmaan paikallisia karttoja, jos jotakin on valmiina. Toki omia saa varmasti asennettua. Ei heti osunut silmään minkälaisia muistikortteja tuo syö ("Memory Card Expansion Slot" eli joku pitäisi kyllä olla, veikkaisin että Secure Digital).
   
 3. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  Re: Pocket Pc

  En minäkään osaa juuri tuosta mallista sanoa mitään, mutta näitä integroidulla GPS:llä varustettuja Pocket PC -laitteita on muitakin, esmes tämä:

  http://www.tmv.fi/tuotteet/eten/mio.htm

  Sivut ovat Suomen edustajan esittelystä, siksi tämä linkki.

  Ja huhtikuussahan HP lanseeraa Suomen markkinoille HP iPAQ -sarjaan integroidulla GPS:llä varustetun mallin. HP:t eivät tosin ole koskaan olleet luokassaan sieltä edullisimmasta päästä.

  Itse suosin edelleen enemmän erillistä PDA- tai puhelinlaitetta ja GPS-vastaanotinta, koska silloin GPS-laite ei syö päälaitteen akkua ja sitä voidaan käyttää jatkossa muidenkin laitteiden kanssa. Ja pieni Bluetooth-GPS-palikka on helpompi sijoittaakin optimaaliseen paikkaan.

  * * *

  Ehdotus: aloitusviestin otsikoksi voisi vaihtaa Pocket PC / GPS, jotta useampi aiheesta kiinnostunut ja tietävä osuu paikalle.

  t. tero
   

Jaa tämä viestiketju