Playkauppa ei toimi tabletissa (enää)

Keskustelu osiossa 'Tabletit', aloittaja kilroyZ, 30/6/16.

 1. kilroyZ

  kilroyZ

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/16
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola
  Mitään ideoita missä vika.. kyseessä siis vaimon "sohvasurffaukseen" hankittu V11 10" kiinalainen halpistabletti. Tähän asti toiminut niin hyvin kun tollainen rimpula voi vaan toimia. Androinina joku 4.3 jotakin tms.

  Tabletti alkoi tossa tökkii joten palautin tehdasasetukset ja sen jälkeen alkoivat vaikeudet. Kaikki muu toimii ihan ok mutta ei yhdistä play-kauppaan millään keinolla. Kokeilee uutta, vanhaa tai kenen tahansa tiliä niin ilmoittaa että "ei yhteyttä, yritä myöhemmin uudestaan" Netiasetukset ovat kunnossa ja normi nettiselaaminen onnistuu kyllä. Tänään kokeiltiin onnituuko facebook-pelien pelaaminen.. ei onnistu.

  On yritetty tehdasasetuksia, hard resettiä ja kaikkea muuta paitsi tabletin päällä hyppimimistä (se on varmaan seuraavana vuorossa) mutta mikään ei auta.

  Pelien asentamista kokeiltiiin myös mennä playhin selaimella ja asentaa sitä kautta. Laite kun löytyy vaimoni play tilin alla olevasta laiteluettelosta (missä mm. nykyinen ja pari entistä kännykkää on tabletin lisäksi). Pelin asentaminen onnistui.. tabletillla selaimeen ja sieltä playhin. Valitsin pelin minkä asensin ja se asetui hienosti.. vaimoni matkapuhelimeen.. mutta ei tablettiin.

  Goooglettamalla löysin mahdollisesti tabletiin sopivan firmwaren (1_1280x800_auto_gc2145_gc0312_JS_0402c.rar ) n. 282mb mutta mites ton asentaminen onnistuukaan.. hmmps..

  Vai teenkö tabletista suosiolla verkonpainon..
   
 2. apek

  apek VIP

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/10
  Viestit:
  4739
  Tykkäykset:
  2090
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
 3. kilroyZ

  kilroyZ

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/16
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola
  Noilla ohjeilla koitettu ratkoa jo aikaisemmin, ei ollut mitään apua :(
   

Jaa tämä viestiketju