Pixmanian puhelimien kielisyydet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja ankanpaeae, 17/12/07.

 1. ankanpaeae

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Terve,

  Koska aiempaa kokemusta ei ko. pajasta (tai muistakaan nettikaupoista) ole, niin kysymys sieltä puhelimen tilanneille:

  Onko puhelimissa oletusarvoisesti suomenkielinen käyttis? Tarkemmissa tuotetiedoissa olevassa listassa suomea ei mainita oikeastaan minkään puhelimen kohdalla, mutta toisaalta sekaannusta herättää, että osassa puhelimissa on jo otsikkokentässä lisähuomio: "Englanninkielinen valikko". Voiko siis päätellä, että em. huomiolla olevat englanniksi ja muut myös suomeksi?

  Ja jos käyttistä ei ole kuin englanniksi, niin miten ääkköset sitten, eli onko muille maille suunnatuissa puhelimissa ääkkösten käyttömahdollisuutta ollenkaan?

  Tarkempana case:na josta kysymys heräsi, niin katselin LG KE850 Pradaa tuolta pixmaniasta, ja sen vertailtaen huokea hinta houkuttaisi aika tavalla. Eli em. kysymykset myös juuri tämän puhelimen kohdalta kiinnostaisivat.

  Toivottavasti joltain tuolta puhelimen tilannelta pikainen vastaus löytyy, koska (yllättäen) joululahjojen kanssa tuli taas viimehetken kiire.
   
 2. Sonic Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2135
  Tykkäykset:
  3
  Eikös tuolta se selviä ihan selkeänä? Ei olla suomea listassa.

  Edit: Jos tuotteessa lukee, että englanninkielinen valikko niin siinä on englanninkielinen valikko. Jos siinä lukee että myös suomeksi, puhelimessa on myös suomeksi valikot. Yksinkertaista, eikö?
   
 3. ankanpaeae

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jep,

  Tuosta sen varmasti tajuaa tyhmempikin, kun vaan jaksaa sinne asti speksejä lukea. :)

  Tosiaan varmaan osittainen suomenkielisyyden perään harhautuminen/haikailu johtui siitä, että en yhdestäkään puhelimesta kielisyysvaihtoehtoa "suomi" löytänyt listasta. Ihmetystä lisäsi edelleen se, että miksi otsikkoon on pitänyt osaan laittaa "englanninkielinen valikko" ja osaan ei, vaikka valikko englanninkielinen molemmissa tapauksissa kuitenkin ilmeisesti on.

  Eli päätelmänä (miltei) kaikki pixmanian myymät puhelimet ovat ei-suomenkielisiä. Joku tuolta suomenkielisen puhelimen tilannut saa toki edelleen kumota tämän lopputuleman.
   
 4. jaltsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/5/06
  Viestit:
  83
  Tykkäykset:
  0
  Kaverini tilas tuolta ton Samsung SGH-E900 ja valikko oli myös suomeksi, vaikka otsikossa lukee että englanninkielinen valikko. Muuta tietoa asiasta mulla ei ole.
   
 5. dille Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  2790
  Tykkäykset:
  1
  Pixmanian on helpompaa sanoa, ettei puhelimista löydy suomen kieltä, koska näin on valtaosassa. Tällöin ei tule ikinä syntymään pettymyksiä, jos luvatussa puhelimessa ei ole haluamaasi kieltä.
   

Jaa tämä viestiketju