• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Pixel 4 XL Valkoinen 128gb

Tila
Ei auki vastauksille.

Miko_R

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
17.9.2007
Viestit
16
Reaktiopisteet
0
Takuu
Ostettu 10/19 Carphone Warehouse, Lontoo
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Valkoinen
Tallennustila
128gb
Kunto
Hyvä/Erinomainen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
450
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän nimi
Miko Rasikannas
Myyjän sähköposti
miko.rasikannas @ gmail.com
Myydään hyvässä kunnossa oleva Pixel 4 XL 128gb. Kerran tippunut kulmalle josta pieni kosmeettinen jälki jäänyt. Tämän jälkeen elänyt Googlen omassa kangaskuoressa joka tulee kaupan päällisenä. Näytöstä en mitään suurempia naarmuja löytänyt kuvattavaksi.

Mieluiten nouto Helsingistä. Postitus onnistuu myös ostajan kustannuksella.
 

Liitteet

milleria

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
18.9.2006
Viestit
128
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
note 9
Muita jälkiä ei ole kun tuo mikä kuvassa näkyy jos näin niin mulle tämä.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom