Pitkät videot lakkasivat toimimasta (5800MusicXpress & N97)

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.7.2009
Viestit
234
Reaktiopisteet
10
Puhelinmalli
Useita
Ei voi olla totta! Kyllä, pitkät videot ovat lakanneet toimimasta 5800 ja N97 -kännyköissäni. Tämä koskee arviolta 75% kaikista videoista!

Ongelma ilmenee näin: laitan pitkän videon (esim. musakonsertti, pituus 90 minsaa) pyörimään kännyköissä. Lähtee nätisti päälle, mutta jos klikkaan videon vaikka kohdalle 30 minsaa, tulee enää ääni ja kuva jää jumiin. Täsmälleen sama juttu molemmissa kapuloissa! Ja täsmälleen samaiset videot ovat toimineet ennen firmwarepäivityksiä!

Ongelmat ovat siis tulleet firmwarepäivitysten mukana. Nyt wanhat videot sekoilevat tuolla tavalla, eikä uusia enää mene kännyköihin. Aina tulee virheilmoituksia tai sitten lopputulos ei muuten vaan toimi.

Vika ei ole PC:ssäni, sillä asensin PC Suiten duunikoneelleni ja tein käännöksen sillä, puhtaalta pöydältä. Sama lopputulos. Ei vain toimi ja samat virheilmoitukset tulee.

Muilla ilmaantunut samaa ongelmaa?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.7.2009
Viestit
234
Reaktiopisteet
10
Puhelinmalli
Useita
Eikö kenelläkään ole oikeasti samaa ongelmaa? :eek:

Tämä ongelma on siis tullut "itsestään" firmwarepäivitysten mukana. Sekä 5800XM ja N97 -kännyköihin.

Tänään tarkistin lyhyempiä videotiedostoja. Suurimmassa osassa niistä aivan sama juttu! Puolen tunnin video pyörii nätisti kuusi minuuttia, sen jälkeen kuva jää jumiin. Jos esim. siirryn suoraan kohtaan 10 min, tulee pausekuvaa ja ääni pyörii. Mutta jos klikkaan kohtaan 5min, pyörii videokin nätisti.

Mikä ihme tähän on tullut? Kommenttia on lähtenyt Nokiallekin, mutta tokkopa mitään järkevää vastausta sieltä tulee.

Ja vielä tarkennuksena: samaiset videot ovat toimineet TÄYSIN silloin kun ne on siirretty kännykkään. Nämä pausekuvajutut ovat siis tulleet firmwarepäivitysten mukana.

Kyllä kiroiluttaa!
 

Capo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
12.8.2002
Viestit
2335
Reaktiopisteet
80
Puhelinmalli
Sony Xperia X Performance
Siis teet nuo käännökset PC Suitella?! Täällä on ollut vaikka minkälaista vinkkiä noiden videoiden konvertointiin, mutta kukaan ei ole tainnut suositella PC Suitea...

Testasin juuri, kun en uskonut, ettei muka pitkät videot toimi. Käänsin SUPERilla 90min avi dokkarin mp4 muotoon, toimii koko 90min ilman ongelmia...

Ja niin, sisällä uusin firmis ja puhelimena 5800. En tiedä mikä yhteensopivuusongelma tuohon olisi tullut uusimman firmiksen myötä, mutta en suosittele PC Suitea noiden videoiden muunnoksiin. S60 5th Edition Ohjelmat -topicissa on keskustelua lisää muista softista.
 
Top Bottom