Mobiili.fi Piti tulla jo tänään – Elon Muskin lupaama odottamaton Tesla-julkistus siirtyi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tesla Model 3.


  Teslan nokkamiehen, toimitusjohtaja Elon Muskin lupaukset odottamattomasta Tesla-tuotepaljastuksesta tänään maanantaina 17. lokakuuta ovat osoittautuneet liian optimistisiksi.

  Tänään Musk on twiitannut julkistuksen siirtyvän keskiviikkoon. ”Tarvitaan muutamia lisäpäiviä viimeistelyyn”, twiittasi Musk.

  Vieläkään toistaiseksi ei tiedetä lainkaan mitä Muskin ja Teslan suunnitelmissa. Huhuissa ja spekulaatioissa ei ole selvyyttä asiasta, mutta uutisten epäillään liittyvän mahdollisesti tulevaan edullisempaan Teslan Model 3 -automalliin. Paljastus voisi esimerkiksi liittyä Model 3:n kojelautaan ja mittaristoon, on arvailtu. Esimerkiksi kuljettajan näkökenttään heijastuva HUD-näyttö on ollut mahdollisuutena esillä.

  Yksi mahdollisuus on myös uuden kehittyneemmän Autopilotin eli Teslan ajoavustintoimintojen esittely. Saksassa Teslaa ollaan kieltämässä Autopilot-sanan käytöstä, koska sen Autopilot ei oikeasti ole saksalaisen mielestä nimensä veroinen.


  Moving the Tesla announcement to Wednesday. Needs a few more days of refinement.

  — Elon Musk (@elonmusk) October 16, 2016  Tesla product unveiling on the 17th (unexpected by most), followed by Tesla/SolarCity on the 28th

  — Elon Musk (@elonmusk) October 9, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju