Pitääkö C55:n GPRS-yhteys katkaista vielä kännykästä?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja rabo, 22/6/03.

 1. rabo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/5/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on ensimmäistä päivää gprs-yhteys käytössä C55:ssä. Näytön yläreunassa on kirjaimet GPRS. Kuuluuko niiden näkyä siinä koko ajan, vaikka gprs-yhteys ei olisikaan käytössä?

  Käyttöohjeessa sivulla 64 on otsikon GPRS alla: Kyllä/Ei, GPRS-toiminto päälle tai pois. Kun katkaisen GPRS-yhteyden internetissä, riittääkö että sen katkaisee tietokoneesta vai pitääkö se katkaista myös kännykästä tuosta kohdasta, vai mitä tuo kohta käyttöohjeissa tarkoittaa?
   
 2. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4940
  Tykkäykset:
  27
  Jos haluat ottaa GPRS:n kokonaan pois päältä, sinun täytyy katkaista se myös puhelimesta. Riittää kuitenkin, että katkaiset yhteyden koneesta. GPRS-yhteydessä laskua tulee vain siirretyn datamäärän mukaan, joten jos data ei liiku, ei tule myöskään laskua. Jos irrotat puhelimen tietokoneesta ja haluat esimerkiksi wappailla, se tapahtuu nopeammin, jos GPRS-yhteys on jo valmiina päällä. Tällöin ei aikaa mene yhteyden päälle panemiseen. Ja kuten jo sanoinkin, laskua ei tule, jos data ei liiku, eli et wappaile tai ole netissä.
   
 3. Horus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Lueppas se manuska kunnolla. Siellä kyllä sanotaan se, että mitä mikin symbooli tarkoittaa. Pelkkä GPRS teksti tarkoittaa sitä, että GPRS:n käyttö on mahdollista. Kun sama lukee katkoviivojen sisällä, tarkoittaa se että yhteys on aktiivinen. Jos GPRS- tekstin perässä on nuoli, silloin liikkuu dataa.

  Tuo kyllä/ei- juttu tarkoittaa sitä, että haluaako GPRS- palvelua ollenkaan käyttöön. Jos kohtaan laittaa ei, datayhteyden muodostaminen gerpsillä ei onnistu. Kyllä taasen mahdollistaa gerpsin käytön.
   

Jaa tämä viestiketju