Mobiili.fi Pisteitä suunnannäyttäjille: Spotify kertoo nyt, mitkä kuuluisat artistit löysit ennen muita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Spotifyn uusi Found The First -sivusto tarjoaa kiitosta edelläkävijöille


  Spotify on julkistanut tänään uuden ominaisuuden. Toiminnon avulla palvelun käyttäjät saavat tietää, millainen rooli heillä on ollut nousevien artistien urakehityksessä.

  Found Them First on uusi verkkosivusto, jolla käyttäjät voivat perehtyä rooliinsa artistien suosion nousussa. Tarkemmin ottaen palvelu kertoo, mitä artisteja käyttäjä on kuunnellut Spotifyssa ennen heidän läpimurtoaan. Läpimurtoartistit Spotify määrittelee siten, että heillä tulee olla yhteenlaskettuna yli 20 miljoonaa kuuntelukertaa. Lisäksi heidän kuuntelukertojensa tulee olla kasvanut 2000 % tammikuun 2013 ja kesäkuun 2015 välillä.

  Luonnollisesti löydöksensä pääsee tarvittaessa jakamaan muiden kanssa. Found Them First -sivustolla käyttäjä voi luoda oman personoidun soittolistan niiden artistien kappaleista, joita hän on kuunnellut ennen suosion nousua. Soittolistan voi tämän jälkeen jakaa sosiaaliselle verkostolleen.

  “Rakastamme keksiä uusia tapoja, joilla ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa musiikin avulla”, Spotifyn Pohjoismaiden viestintäpäällikkö Malin Cumzelius kertoo. ”Tämä uusi toiminto on kunnianosoitus musiikkifaneille, jotka rakastavat bongailla uusia artisteja.”

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju