Mobiili.fi Pinterest osti Fleksyn – suositun näppäimistön tulevaisuus epäselvä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Fleksy-näppäimistön takaa löytyvä osaaminen vaihtaa maisemaa. Ostaja on luovaan visuaaliseen puuhailuun tarkoitettu Pinterest. Fleksy ilmoitti kaupasta verkkosivuillaan eilen.

  Fleksy on eräs suosituimpia kolmannen osapuolen näppäimistösovelluksia Androidilla ja iOSilla. Näppäimistö on tunnettu tehokkaista ennusteista ja sen avulla saatiinkin aikaan kosketusnäppäimistöllä kirjoittamisen maailmanennätys vuonna 2014.

  Nyt Fleksyn omistajaksi saapuu Pinterest. Tapahtuma saattaa herättää kysymyksen siitä, mitä Pinterestin kaltainen palvelu tekee omalla näppäimistösovelluksellaan. Vastaus on, ettei ainakaan tässä tapauksessa mitään – Pinterest nappaa nimittäin tarkemmin ottaen talteen vain Fleksyn takaa löytyvät kehittäjät, ei itse sovellusta. Tarkempia yksityiskohtia kaupasta ei ole paljastettu.

  [​IMG]
  Fleksy.


  Fleksy-blogin mukaan Fleksy-sovellus jää saataville sovelluskauppoihin toistaiseksi, eli käyttäjien ei tarvitse huolehtia ”pakosta oppia kirjoittamaan uudella näppäimistöllä”. Samalla Fleksy julkaisee joitakin erityisesti näkövammaisia kiinnostavia osia sovelluksestaan avoimen lähdekoodin projektina.

  Toisaalta, kuten Android Police huomauttaa, Fleksy-näppäimistöä ei todennäköisesti tulla myöskään tukemaan jatkossa kehittäjien sulautuessa osaksi Pinterestiä. Toisin sanoen sovellus jää näillä näkymin nykytilaansa ja hiipunee hiljalleen pois, elleivät avoimen lähdekoodin projektit ota kunnolla tuulta alleen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju