Mobiili.fi Pinterest ostaa Instapaperin – sovellus jatkaa ennallaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Instapaper mahdollistaa artikkeleiden tallentamisen myöhemmin mukavasti luettavaksi.


  Pinterest, joka tunnetaan suositusta kuvien ja linkkien keräilypalvelustaan, ostaa nyt Instapaper-sovelluksen, jolla on voinut tallentaa artikkeleja ja muuta sisältöä myöhemmin itse luettavaksi tai katsottavaksi.

  Instapaperin myy sijoitus- ja kehitysyhtiö betaworks, joka osti Instapaperin sen itsenäisesti yksin kehittäneeltä Marco Armentilta noin kolme vuotta sitten.

  Pinterestiin liittymällä Instapaperin kehityksen kerrotaan saavan lisää resursseja ja kokemusta taakseen. Vastaavasti Instapaper-tiimillä uskotaan olevan annettavaa muun muassa Pinterestin suosittelutoimintojen kehittämiseen.

  Viime vuosina betaworksin omistuksessa Instapaperin taustatekniikka on laitettu täysin uusiksi, mobiilisovellukset ja verkkopalvelut uudistettu, parannettu artikkeleiden lukua ja hakua sekä lisätty uusia ominaisuuksia, kuten korostukset, tekstin luku ääneen ja pikaluku.

  Instapaperin käyttäjille kaupan ei kerrota aiheuttavan nyt muutoksia: Instapaper-sovellus säilyy toiminnassa ja sen kehitystä jatketaan. Instapaperista vastaava tiimi muuttaa New Yorkista Pinterestin päämajaan San Franciscoon.

  Nykyisin Instapaper on saatavilla Applen iOS:n ohella myös Androidille ja aikanaan maksullinen sovellus on tarjolla ilmaiseksi. Instapaperin kilpailijoita ovat Pocket sekä käyttöjärjestelmien omat, myöhemmin lisätyt vastaavat toiminnot.

  Instapaperin perustaja, Tumblrin entinen teknologiajohtaja Arment kehittää nykyisin podcastien kuunteluun suunnattua Overcast-sovellusta iPhonelle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju