Mobiili.fi Pinkki on uusi musta – Samsungin huippupuhelimet hyppäävät mukaan trendiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Erilaiset vaaleanpunaiset sävyt laitteissa tuntuvat olevan nyt suurinta huutoa. Monien muiden valmistajien perässä seuraa Samsung, jonka Galaxy S7 -huippupuhelinmallit saavat pian uutta väriä.

  [​IMG]
  Sony Xperia Z5 Premium vaaleanpunaisena.


  Pinkki on nyt kaikkialla. iPhone 6s saapui markkinoille varsin pinkihtävällä ruusukulta-värillä varustettuna, ja vastikään sama sävy löysi tiensä myös MacBook-mallistoon. Toisaalla esimerkiksi Sony on julkistanut vaaleanpunaiset versiot sekä Xperia Z5:stä että Xperia Z5 Premiumista.

  Nyt mukaan herkkien sävyjen juhliin liittyy Samsung. Yhtiö ilmoitti tänään, että Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimet ovat pian saatavilla vaaleanpunaisina.

  Viralliselta nimeltään uusi värivaihtoehto on Pink Gold. Samsungin mukaan sävy on luonnollinen, rauhoittava ja jopa sivistynyt.

  Uudella Pink Gold -värillä koristellut Galaxy S7 ja S7 edge -puhelimet julkaistaan Koreassa tänään. Myöhemmin värivaihtoehto aiotaan tuoda ”valikoiduille markkinoille”. Aiemmin puhelimia on myyty neljässä eri värissä, joista Suomeen saapuivat kolme: musta, valkoinen ja kulta. Nähtäväksi jää, väistääkö pinkki värivaihto hopeisen tavoin Suomen markkinat.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge saavat uuden Pink Gold -värivaihtoehdon.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju