Pientä pallottelua (kakkospuhelinta harkitsemassa)

BorG

.
Palaute - 100%
11   0   0
Liittynyt
1.7.2009
Viestit
4053
Reaktiopisteet
1935
Puhelinmalli
Xperia 1 iv
Eli olen varmasti viimeistään nyt liittymässä puhelinnörttien seuraan :D, sillä olen vakavasti harkitsemassa toista käyttöpuhelinta. Tällä hetkellä N86 käytössä, ja on kyllä 100% varmasti vielä pari vuotta eteenpäin, sen verran kova laite ja sen verran kovat speksit. Mutta, jostain syystä mieli tekee kokeilla kosketusnäyttöpuhelinta, eli N86:lle kaveri hakusessa. Juh ehkä vähän turhaa, mut niin on moni muukin asia :).

Eli tämä "villitys" alkoi kun luin läpi GSM Arenan arvostelua tuosta 5530 EM puhelimesta, sai todella hyvät arvostelut, ja tämän lisäksi jotenkin se valkoinen sinisellä raidalla yksinkertaisesti vangitsi mut. Myös lukemani käyttökokemukset parilla foorumilla ovat olleet positiivisia. Tiedän puhelimen tekniset tiedot ja 3G puute on se pahin, mutta kun hinta on niin alhainen niin sen antaa anteeksi.

Kokemukseni kosketusnäyttäpuhelimista rajoittuu muutamaan scroillailuun Iphone 3G ja 3GS puhelimilla, päteviä laitteita kyllä. Olen myös käynyt kaupassa hipelöimässä 5530 ja sen näytön herkkyys yllätti kyllä kovastikkin, eroa on toki Iphoniin mutta ei todellakaan paljoa. Sitäpaitsi tulen luultavasti käyttämään tikkua aika paljon, joten resistiivinen näyttö (ainakin 5530 tasoa) on enemmän kun hyvä.

Eli kysymys on ehkä hieman monimutkaisempi kuin "osta", "älä osta". Kannattaako hankkia 5530 kaveriks tuolle N86? Puhelin olis varmasti myös avovaimon käytössä (tykkäs myös ulkonäöstä mikä sille on, perusominaisuuksien lisäks, se tärkein :). Jos ei, niin onko joku muu halpa kosketuspuhelin parempi, tai juuri horizontilla?

Hinta puhelimelle sais olla alle 200€ sillä en aio tehdä henkilökohtaista konkurssia tämän takia. Tuo 5530 siis irtoo jo lähes 150€, mikä vaikuttaa todella hyvältä.

Lopuksi myös kysymys toisen SIM-kortin hankkimisesta, TeleFinland tällä hetkellä käytössä. Onko kyseiselle operaattorille mahdollista hankia toinen SIM-kortti, ja maksaisiko tämä ylimääräistä? (En heti löytänyt kun googlasin). Soneran löyty, 3,9€ avaus, ja 3,9€kk maksu. Jos maksaa, ja siltä näyttää niin saa kyllä jäädä, pitää vaan vaihdella puhelimia harvemmin sitten.

Kiitos ja kumarrus! Vähän pitkä postaus.
 
Top Bottom