Mobiili.fi Pieniin käsiin sopiva muotoilu, ihon siloittava etukamera – tällainen on naisille suunnattu...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Keecoo on Kiinasta ponnistava uusi älypuhelinmerkki, joka on juuri esitellyt ensimmäisen puhelinmallinsa. Keittiössä miehilleen ruokaa laittavat, siivoamista rakastavat hameväen edustajat ovat varmasti iloisia kuullessaan, että Keecoo K1 on erityisesti naisille suunniteltu puhelin.

  Keecoo K1 on kuusikulmion tapaan muotoiltu puhelin, joka on mitoitettu ”naisten pienille käsille” hyvin sopivaksi. Sen Gorilla Glass -etupaneeli on saanut antimikrobisen käsittelyn, jotta bakteerit eivät pääse paneelin pintaa valloittamaan. Sen etukamera käyttää ”ultimaattista selfie-ohjelmistoa”, joka saa ihon kuvissa näyttämään hienolta ja sileältä.

  [​IMG]

  Naiset eivät tietenkään ymmärrä tekniikasta mitään, mutta mikäli joku aviomies päättää kotona perheen lapsia hoitavalle vaimolleen Keecoo K1:n ostaa, on hänen hyvä tietää laitteen tekniset ominaisuudet. Niihin lukeutuvat muun muassa AMOLED-tekniikkaa käyttävä viisituumainen HD-näyttö, 1,3 gigahertsin neliydinsuoritin, kahden gigatavun RAM-muisti, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja muistikorttipaikka sekä kahdeksan ja 13 megapikselin kamerat Sonylta. Käyttöjärjestelmä K1:ssä on Android 5.1 Lollipop. Lisäksi laite on IP64-luokiteltu, toisin sanoen pölytiivis ja roiskeveden kestävä, eli vaimo voi huoleti käyttää sitä kodin siivouksen lomassa.

  [​IMG]

  Keecoo K1:n hintaa tai saatavuutta ei vielä ole tarkemmin määritelty, mutta hinta ei varmastikaan ole perhettään hyvillä tuloilla elättävälle miehelle ongelma, jos hän vaimoaan haluaa puhelimella ilahduttaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju