Pieni kännykkä?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja SaKo, 25/5/09.

 1. SaKo

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/5/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Olen päättänyt ostaa vihdoinkin uuden käännykän. Ainoaksi ongelmaksi on koitunut se, ettei mistään tahdo löytyä pientä kännykkää, jossa oli silti hyvät ominaisuudet, kuten jonkunlainen kamera ja mp3-soitin.

  Löysin tämän; Samsung SGH-F210, mutta kävii ilmi, että se on jo kaksi vuotta vanha malli. Kannattaako se silti ostaa, onko kokemuksia, ja mitä muita kännyköitä suosittelisitte minulle jos ainoina kriteereinä ovat jo edellämainitut asiat?

  Lisäksi kovasti mieltä ovat lämmittäneet Nokian 6600 Fold, Samsung SGH-F330, Nokia 5310 Xpress Music, Nokia 2680 Slide ja Nokia 7100 Supernova, hiukan isojahan ne kyllä ovat... Millaisia kännyköitä ne ovat, kokemuksia, suosituksia? Mutta pidän ehdottomasti Samsungin SGH-F210 kännykästä ulkonäön perusteella eniten, mutta ominaisuudethan sen loppujenlopuksi määrää... :)

  Kiitos jo etukäteen vastauksista! :D
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Se on vähän vaikeaa, jos ominaisuuksia ja älyä, niin koko kasvaa ja silti toiminta-ajat jää pieneksi.
  MP3 soitin mahtuu pieneen tilaan, kannattaa silti varmistaa että muistikortti tuki löytyy tai todella iso sisäinen muisti, ja katso että musiikin soittoaika mainitaa erikseen ja että se on reilusti pidempi kuin tarvitset.

  Kameran osalta joudut tinkimään, pieneen, varsin uhueeseen ei saa kummoista kameraa mahtuun. silti noissa on eroja, eli kannattaa tutustua ennen ostopäätöstä.

  Osassa listatuissa on jo vähän kokoa, osa on varsin edullisia.

  mm. Nokian Xpress Music sarjaan tulee kesän aikana ohutta S60 konettakin , samoin muitakin ohuita, mutta ei auta tähän hätään.

  Monipuolinen suht pieni on Nokia 6220c, jota myydään nyt kovilla tarjouksilla, sen mp3 soittoajat voivat olla niukat (en muista), kamera varsin hyvä, mikään ouhut se ei ole, mutta luokassaan pieni.
   

Jaa tämä viestiketju