Mobiili.fi Pieniä päivityksiä ja pari nokkelaa ekstraa – LG esitteli G Pad II 8.0:n

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]LG on esitellyt päivitetyn version sen G Pad 8.0 -tabletista. Uusi malli, G Pad II 8.0, on teknisiltä ominaisuuksiltaan muuttunut vain hieman, mutta edullinen pikkutabletti on samalla saanut pari kätevää lisäystä.

  Kuten edeltäjänsä, myös uusi G Pad II 8.0 sisältää kahdeksantuumaisen, 1280 x 720 pikselin IPS-näytön ja Snapdragon 400 -järjestelmäpiirin. RAM-muistin määrä on noussut yhdestä 1,5 gigatavuun ja sisäisen tallennustilan määrä on kaksinkertaistunut, ollen nyt 32 gigatavua. Myös tuki enintään 128 gigatavun muistikorteille löytyy. Kameroiden megapikselimäärät ovat kaksi ja viisi, akun kapasiteetti on edelleen 4200 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä on Android Lollipop.

  [​IMG]

  G Pad II:n mukana tulee nyt ohut styluskynä, ja mielenkiintoisena uutuutena laitteessa on normaali USB 2.0 -liitäntä, joka mahdollistaa ulkoisen USB-hiiren, -näppäimistön tai -muistitikun liittämisen laitteeseen ilman erillisiä adaptereita.

  Uusi G Pad II 8.0 esiteltiin nyt Etelä-Koreassa, mutta ainakin sen edeltäjä viime vuonna pääsi myös Suomessa myyntiin, eli saattaa hyvinkin olla, että näemme myös uuden version aikanaan täällä. Hintaluokka alkuperäiselle G Pad 8.0:lle oli noin 200 euroa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju