Pienen pieni ongelma tietojen siirtämisessä nokia e61 -> e71

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja makke79, 1/10/08.

 1. makke79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/4/06
  Viestit:
  188
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  iPhone X
  Ostin tässä noin viikko sitten nokia e71 luurin, jo pari vuotta palvelleen e61 luurin tilalle. Tottakai e61 on ollut hyvin aktiivisessa käytössä niin kalenteriltaan, viesteiltään, sähköposteiltaan, osoitetiedoiltaan kuin muussakin surffauksessa jnejne. Työlaite kun on kysymyksessä. Noh otin sitten e61 uusimmalla pcsuitella backupit. Ohjelmia en edes vaivautunut backuppaamaan vaan vain viestit, kalenterin ja osoitekirjan. Softat päätin katsoa myöhemmin asennuspaketeista (tai jos edes tarpeellista asentaa).

  Noh kaikki onnistui muuten hienosti, ja jopa yllätyin siitä kuinka hyvin homma onnistui. Palautin backupit ja kaikki tiedot löytyi uudesta luurista. Yllätyin jopa siitä ettei enää tarvinnu niin kummosesti asennella lisäsoftilla ominaisuuksia (kuten autolock näppäinlukkoa varten, näytönsäästäjä kellon paranneltua versiota jnejne...).

  Mutta yksi pieni asia jäi vaivaamaan. Kaikki muu toimi hienosti paitsi SAAPUNEIDEN TEKSTIVIESTIEN kohdalla jäi uupumaan nimet viesteistä. Onhan se ihan hyvä plarata tuhannen viestin joukosta pelkällä numerolla, puhumattakaan että viestejä on jo vuodelta 2005 vanhimpia ties mitä synttäri ja joulutoivotuksia sekä firman asioita. Lähetetyissä viesteissä nimi löytyy viestin edestä. Samoin jos samoja viestejä plaraa pcsuiten "Communication Centrestä"... Tuolloin näkyy myös saapuneissa viesteissä lähettäjän nimi oikein kuvan kanssa.

  Olen koittanut jo uudelleen palauttaa backupeista ja ties mitä tuonteja ja vientejä com centrestä jnejne. Olisikos jollakulla kikkakutosta jolla voisi saada viestit siirrettyä vanhasta E61 (joka siis on ihan tallessa ja sisältää vielä viestit nimien kera), uuteen E71?
   

Jaa tämä viestiketju