Mobiili.fi Pienempi iPhone ei ole saamassa kaksoiskameraa ensi vuonnakaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus ja iPhone 7.


  Nyt kun iPhone 7 ja iPhone 7 Plus on julkistettu, katseet kääntyvätkin oitis jo entistä vahvemmin ensi vuoteen.

  iPhone 7 Plus eroaa iPhone 7:stä sisältämällään kaksoiskameralla ja erittäin luotettavasti ennakko-arvioistaan tunnetun KGI Securitiesin analyytikon Ming-chi Kuon mukaan asianlaita tulee säilymään samanlaisena myös ensi vuoden iPhone-uutuuksien osalta – kaksoiskamera on edelleen luvassa vain suurikokoisempaan iPhone-malliin, kertoo AppleInsider.

  Syynä ovat toteutuksen vaatima tila, hinta sekä tuotteiden segmentointistrategia.

  Kuo arvioi kaksoiskameran maksavan komponentteina 30-40 dollaria. Hän odottaa, että ensi vuoden iPhone-myynnitä 30-40 prosentissa on kaksoiskamera.

  [​IMG]
  Applen kaksoiskamerassa on laajakulma- ja telelinssit.


  Osa muista alaa seuraavista on odottanut 2017 myös pienemmän iPhonen saavan jo kaksoiskameran, minkä Kuo mainitsee, mutta kertoo hänen odotuksensa olevan erilaisten.

  Kuo kertoo myös mielenkiintoisena tietona, että iPhone 7 Plussan kahdesta kamerasta vain toinen, perinteinen laajakulmakamera, olisi varustettu optisella kuvanvakaimella. Ensi vuodelle Kuo odottaa myös Applen kaksoiskameraratkaisun toisen telelinssikameran saavan optisen kuvanvakaimen.

  iPhone 7 Plussassa on kaksi 12 megapikselin kameraa, toinen laajakulma (28 mm) f/1,8-aukolla ja toinen tele (56 mm) f/2,8-aukolla. Käytettävää kameraa kuvaustilanteessa vaihtamalla Apple luo 2x optisen zoomin.

  Applelta odotetaan ensi vuonna suurta iPhone-uudistusta. Uusiksi on menossa muotoilu designin rakentuessa suuremmalle lasin käytölle sekä mahdollisesti sivuille kaartuvalle näytölle. Näyttötekniikaksi on tulossa ensi kertaa iPhonessa AMOLED ja näytön pitäisi kattaa koko laitteen etupuoli kotinäppäimen poistuessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju