Mobiili.fi Pienempi iPad Pro tulossa lähiaikoina – suojakotelo paljastaa yksityiskohtia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen huhutaan esittelevän uuden iPad-mallin jo alle kahden viikon kuluttua. Aiempien huhujen perusteella kyseessä ei ole iPad Air 3, vaan sen sijaan uusi 9,7-tuumainen malli olisikin pienempi versio viime syksynä julkaistusta 12,9-tuumaisesta iPad Pro -mallista. Nyt julkaistut kuvat uuden iPad-mallin suojakotelosta vahvistavat aiempia huhuja laitteen ominaisuuksista.

  Ranskalaisen NoWhereElse.fr -teknologiasivuston ylläpitäjä Steve Hemmerstoffer on Twitterissä julkaissut muutamia kuvia tulevalle 9,7-tuumaiselle iPadille tarkoitetusta suojakuoresta. Kuoren yksityiskohdat paljastavat, että tabletissa olisi yhteensä neljä kaiutinta sekä toiselle pitkistä sivuista sijoitettu Smart Connector -liitäntä, johon voidaan yhdistää esimerkiksi erillinen näppäimistö. Näiltä osin laite olisi yhtenevä ison iPad Pron kanssa. Lisäksi kamera-aukon muoto vihjaa, että kameran alapuolella olisi salamavalo. Näin kyseessä olisi ensimmäinen salamalla varustettu iPad-malli.

  [​IMG]

  Aiempien huhujen perusteella 9,7-tuumainen iPad Pro käyttäisi samaa A9X-suoritinta kuin isoveljensä, ja sisältäisi myös iPhone 6s:stä tutun 12 megapikselin takakameran. Lisäksi laitteen on kerrottu tukevan Apple Penciliä.

  Applen odotetaan järjestävän seuraavan esittelytilaisuutensa 21. tai 22. maaliskuuta, ja uuden iPadin lisäksi tilaisuudelta odotetaan myös uutta neljätuumaista iPhone SE -mallia sekä uusia rannekkeita Apple Watchille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju