Pienehkö, riittävä äänenlaatu, 200e luokkaa

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Uunilahna, 14/9/12.

 1. Uunilahna

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/12
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 2690
  Moih. Oon tässä toistaiseks pärjännyt ihan perinteisillä kännyköillä, mutta on jo pidemmän aikaa kutkuttanut hommata astetta monipuolisempi otus, ja varmaan tuossa ens vuoden alussa uusien mallien alentaessa hintaa tai muuten halvalla voisi jonkun hommata.

  Kännykän pitäis mahtua helposti taskuun ja käteen, joten jonkinlainen melko tarkka 3,2"-3,7" koon näyttö olisi varmaan sopiva. Yli 4 tuumainen olisi varmaankin enempi tiellä kuin niitä hyviä ominaisuuksia miun käytössä, kännykän pitää kumminkin pystyä kulkemaan mukana. Ulkomuoto ei mieluusti ihan halvan oloinen tai natiseva.

  Kamera ei ole prioriteetti, toki ihan kiva jos sekin toimisi jotenkuten, mutta ennemmin painoa vaikkapa että äänentoisto siedettävä jotta ei tarvitse erillisiä kaiuttimia kantaa jos vaikka joku ilta haluaa muutaman kappaleen soitattaa. Enkä odota ääneltäkään kohtuuttomia ehkä, mutta sellainen melko puhdas ja vähän vielä bassoakin erotettavissa. Esim juuri joku epävireisyys tai kohina selvä miinus.

  Netin tulisi myös olla helposti käytettävä luonnollisesti ja yleinen käyttömukavuus riittävä, onhan se kumminkin älupuhelin. En nyt tiiä tarvisinko aivan huippu suorituskykyä, mutta toivon mukaan ei ihan pelkkää odottelua ole käyttö vaan melko jouhevasti juuri voi selailla, viestitellä, vaikkapa avata youtube-videonkin.

  Itse katselin tuossa esim htc wildfire s mutta en ole varma ovatkohan tehot suhteessa nykypäivän vaatimuksiin sillä riittävät + onko kokemuksia niistä äänistä? Mutta siis erilaisia suosituksia toivon saavani, onhan täällä varmaan sitä kokemustakin.

  Kiitos vastauksista!
   
 2. Uunilahna

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/12
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 2690
  Xperia Sola

  No tota sanokaapa muuten mielipidettä vielä, katselin että sony Xperia Sola voisi olla aika asiallinen peli ja hinta menisi siihen 200-250e. Onko kokemuksia kyseisestä otuksesta? Ilmeisesti ihan laadukkaat ominaisuudet mutta pari seuraavaa homma herättävät kysymyksiä:

  1. Näytön kestävyys, joillakin ihmisillä ilmeisesti ollut xperia puhelinten kanssa yleensäkin ongelma, että saattaa tulla halkeamia ilman erityisiä syitä. Onko tämä todella kuinka yleistä?
  2. Akku on ilmeisesti ummessa, mikäli olettaisi että vanhenee vaikkapa vuoden käytön jälkeen onko se mitenkään viahdettavissa, kun en todennäköisesti ihan heti vielä haluaisi luuria vaihtaa pois?
  3. Saa sanoa muutakin mitä tulee mieleen?
   
 3. Sipsipussi

  Sipsipussi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  31   0   0

  Liittynyt:
  30/3/11
  Viestit:
  2269
  Tykkäykset:
  203
  Puhelinmalli:
  Lue sigu
  1. Lasinäytöt ei vaan kestä, tuossa mallissa ei tainnut kummempaa ongelmaa ollut.
  2. Taitaa pari-kolme vuotta olla käyttikä noilla nykyakuilla.
  3. Varmasti paras tuohon hintaan, tehokas gpu joten voi pelaillakkin :)
   
 4. Uunilahna

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/12
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 2690
  Jooh kiva et joku pisti vastaustaki. Iteki kyl nyt aika varma oon et tähän päädyn. Näyttää iha mukavalta ja vaikuttaa ominaisuudetki hyviltä. Ja mitä katoin ni varmaa on myös et tulee ics4 päivitys eli kyl tää iha fiksu sijoitus on. Kattoo ny voipi olla et jotain kirjotan sitte kokemuksista kun ei tällä foorumilla ole liiemmin ollut, vaikka varmaan aika turhaa oliski.
   
 5. Sipsipussi

  Sipsipussi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  31   0   0

  Liittynyt:
  30/3/11
  Viestit:
  2269
  Tykkäykset:
  203
  Puhelinmalli:
  Lue sigu
  Kyllä niitä kokemuksia kannattaa laittaa, varmasti moni muukin hankkii ko. luurin. Omasta mielestä et mene metsään tuon kanssa, kaikunpuolin toimiva paketti.
   

Jaa tämä viestiketju