1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

PIE+Sampo

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Kessuu, 10/5/07.

 1. Kessuu

  Liittynyt:
  24/4/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Pystyykö Pocket internet explorerista, joka toimii Tytn:ssä, muuttaman näytön asetuksia siten, että esim. sammon verkkopankin käyttö olisi edes jotenkin fiksusti mahdollista..

  Nythän kun kirjautuu sisään PIE ja jakaa sivun kolmeen eri osioon ja verkkopankin käyttö on todella nihkeätä. Tarkoituksenani olisi saada näkymään kuten esim. läppärissä eli kaikki "samalla" näytöllä. Täälä on ilmeisesti jotain tekemistä skaalauksen kanssa??
   
 2. MiCO

  MiCO Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Käytä kevyempää Minisampo sivua :) mini.sampo.fi
   
 3. oloneuvos

  Liittynyt:
  26/11/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Yleisesti on valitettu Minisammon kytkeytymisestä

  Yllä mainio ohje käyttää kevyttä Minisampoa, se on vaan esim Nokian puhelimissa esiintynyt kirjautumisongelmia. Itselläni Nokia E61 jossa oli vastaava kirjutumisongelma, käyttäjätunnuksen ja salasanan jälkeen palaa aina "jatka tästä verkkopalveluun".
  Syynä oli se että vaikka selaimessa oli Saunalahden Internet niin Web palvelimeen oli asentunut Saunalahti Veb, kun vaihdoin Palvelut (Web palvelin) myöskin Saunalahden Internet, niin johan pääsin eteenpäin.

  oloneuvos
   

Jaa tämä viestiketju