Mobiili.fi Pian voit asentaa Android-sovelluksia suoraan Googlen hakutuloksista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Asenna-painike Googlen hakutuloksissa ei jatkossa enää vie sovelluskauppaan, vaan avaa erillisen pikkuikkunan.


  Siltä varalta, että Android-sovellusten asentaminen Googlen Play Kaupasta olisi tähän asti tuntunut ylitsepääsemättömän vaikealta tai monimutkaiselta, on Google helpottamassa sitä yksinkertaisella niksillä. Verkkohakujen jättiläinen on nimittäin vähitellen tarjoamassa mahdollisuutta asentaa sovelluksia suoraan Google-haun tuloslistauksesta, siirtymättä välillä sovelluskauppaan.

  [​IMG]

  Android Police kertoo uudesta ominaisuudesta. Kun aiemmin Googlen hakutuloslistauksessa sovellusten kohdalla on ollut Asenna-painike, joka on vienyt käyttäjän Play-sovelluskauppaan, ei jatkossa välttämättä tarvitsekaan enää erikseen suunnata Play Kauppa -sovellukseen. Sen sijaan Asenna-painikkeen painaminen avaakin näytölle pikkuikkunan, josta asennus onnistuu suoraan, ilman sovellusten välillä seilaamista. Asennus suoraan hakutuloksista on tulossa Googleen hakusovellukseen, mutta ei ainakaan toistaiseksi Chrome-selaimeen.

  Kaikilla uusi toiminto ei vielä ole käytössä, mutta Android Policen mukaan se on joillain käyttäjillä ollut saatavilla jo yli kuukauden. Viime aikoina se on tullut tarjolle yhä useammille käyttäjille ja näyttääkin siltä, että Google olisi vähitellen tuomassa uuden toiminnon kaikille käyttäjille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju