Mobiili.fi Pian rajoitukset loppuvat – OnePlus 2 myyntiin ilman kutsuja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  OnePlussaa on kritisoitu laajalti sen hieman epäselvästä kutsujärjestelmästä. Kesällä esitelty OnePlus 2 tuli myyntiin OnePlus Onen tavoin kutsujärjestelmän saattelemana, mutta pian kutsut ovat menneisyyttä, kertoo OnePlus verkkosivuillaan sekä Twitterissä.

  Yhtiö luopuu kutsujärjestelmästä vajaan kahden päivän päästä 5. joulukuuta. Tällöin OnePlus 2:n ostaminen onnistuu aina ilman kutsua, mikä on varmasti monien mielestä hieno asia.

  Viidentenä päivänä OnePlus ei ainoastaan luovu kutsujärjestelmästä OnePlus 2:n kohdalla, vaan OnePlus X tulee myös myyntiin ilman kutsua, mutta vain kahdeksi päiväksi. 7. päivään asti OnePlus X:n voi hankkia OnePlus 2:n tavoin ilman kutsua.

  Näiden kahden päivän aikana OnePlus tuo lisävarusteita alennuksiin. OnePlus 2:n kanssa yhteensopivat StyleSwap -kuoret menettävät hinnastaan 50 prosenttia. OnePlus Onen lisävarusteiden hinnat tippuvat parhaimmillaan jopa 90 prosenttia ja kaikki lisävarusteet ovat vähintään 10 prosentin alennuksessa. Ensimmäiset tilaajat saavat kaupantekijäisiksi Never Settle -hiirimaton.


  The #OnePlus2 is going to be invite-free forever. Stay tuned for December 5. https://t.co/z0rak0IKVZ pic.twitter.com/FZmlMUwFQs

  — OnePlus (@oneplus) December 3, 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju