Mobiili.fi Pian julkistettava LG Nexus 5X paljasti värivaihtoehtonsa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X kolmessa eri värissä


  Googlen tämän vuoden Nexus-puhelinten julkistus on jo hyvin lähellä. Tämä ei kuitenkaan estä uusia tietoja karkaamasta julkisuuteen. Viimeisin vuoto paljastaa ainakin joitakin pienemmän Nexuksen värivaihtoehtoja.

  Android Police on saanut käsiinsä pressikuvan, joka esittelee LG:n valmistamaa Nexus 5X -älypuhelinta kolmessa eri värissä. Nähtävissä ovat perinteiset musta ja valkoinen sekä erikoisempi, vaalea vihreänsininen sävy (ice blue). Kuvan asettelu ja tuore Amazon-vuoto tuntuvat varmistavan, että nämä ovat ainoat markkinoille saapuvat Nexus 5X -värit.

  [​IMG]
  Nexus 5X:n oletettu myyntipakkaus


  Eilen näimme vastaavaa kuvamateriaalia Huawein valmistamasta Nexus 6P -puhelimesta, vaikkakin vain yhdessä värissä. Lisäksi vuotokuvat esittelivät uusien Nexuksien myyntipakkaukset, tuoden lisää todisteita laitteiden nimille.

  Nexus 5X:ään odotetaan tällä hetkellä Snapdragon 808 -järjestelmäpiiriä ja joko kahden tai kolmen gigatavun RAM-muistia. Tallennustilaa pitäisi löytyä 16 ja 32 gigatavua. Kuvaukseen taas tarjolla olisi viiden ja 12,3 megapikselin kamerat. Näytön koon uskotaan olevan 5,2 tuumaa ja käyttöjärjestelmäksi asettuu luonnollisesti uusin Android 6.0 Marshmallow.

  Uudet Nexukset näkevät päivänvalon 29. syyskuuta. Samalla Googlen uskotaan esittelevän muun muassa uusi Chromecast-tikku.

  [​IMG]
  Nexus 5X aiemmassa vuotokuvassa, jossa kamerakumpu on nähtävillä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju