Mobiili.fi Photoshop Mix päivittyi Androidilla – lisäkerrokset avaavat uusia mahdollisuuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Adobe Photoshop Mix


  Mobiililaitteille tarkoitettu Adoben kuvankäsittelyohjelma Photoshop Mix on päivittynyt Androidilla. Päivityksen pääuudistukseksi nousee useiden yhtäaikaisten kerrosten tuki, joka helpottaa moninmutkaisempien kuvien luomista.

  Photoshop Mix on Androidille ja iOS-laitteille saatavilla oleva kuvankäsittelysovellus, jolla käyttäjät voivat leikellä ja yhdistellä kuvia. Sovellus on käytettävissä ilmaiseksi. Creative Cloud -tunnukset ovat pakolliset Photoshop Mixin käyttöön, mutta PC-ohjelmista poiketen mitään kuukausimaksua ei vaadita.

  Aiemmin Mix on rajannut Android-käyttäjät kahden kerroksen editointiin yhdessä kuvassa. Nyt kuva voi koostua Android Policen mukaan jopa viidestä kerroksesta, mikä mahdollistaa luonnollisesti entistä monipuolisemmat kuvaprojektit. Jokaisen kerroksen läpinäkyvyyttä ja efektejä voi myös hallita erikseen saumattomien kokonaisuuksien luomiseksi.

  Eilen päivittynyt Photoshop Mix on ladattavissa Google Playsta. Sovellus on lisäksi saatavilla Applen App Storessa, josta löytyvä versio vaikuttaa tukeneen useampia kerroksia jo pidempään.

  [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju