Mobiili.fi Philipsin uusi iPhonen näköinen Android-laite ei ole älypuhelin ensinkään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Philips on esitellyt uuden SpeechAir-nimisen laitteen. Android-käyttöjärjestelmällä varustettu laite saattaa äkkivilkaisulla tuoda mieleen iPhone 4:n tai jonkin muun älypuhelimen, mutta kyseessä ei ole älypuhelin ensinkään. SpeechAir on ammattikäyttöön tarkoitettu sanelin.

  SpeechAirin varustukseen kuuluu kosketusnäyttö, kamera, kolme mikrofonia sekä Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet. Android-käyttöjärjestelmän ansiosta laitteeseen voi asentaa myös sovelluksia ja sanelimen ohessa laitteella voi käyttää esimerkiksi kalenteria ja sähköpostia ja puhua Voice over IP -puheluja verkkoyhteyden turvin.

  [​IMG]

  Useimmat älypuhelimet tietysti sisältävät myös sanelinsovelluksen, mutta SpeechAir on suunnattu sanelinta ahkerasti käyttäville ammattilaisille, joille ei ole mielekästä kuluttaa älypuhelimen akkua sanelinkäytössä työpäivän aikana. Lisäksi SpeechAir sisältää sanelinkäyttöön tarkoitetut painikkeet ja kytkimet, joiden ansiosta sanelimen saa nopeasti tallentamaan, kaivamatta tarkoitukseen sopivaa sovellusta valikoiden syvyyksistä. Takaosan kamera taasen toimii myös viivakoodilukijana, mikä voi olla eduksi työkäytössä.

  Philips ei vielä kertonut SpeechAirin hinta- tai saatavuustietoja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju