PGOne torstaina ulos....

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Senior_TG, 4/8/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  Kuulin tuossa luotettavalta taholta, eli kaveriltani joka oli ollut pgone tilaisuudessa eilen sunnuntaina Helsingissä että PGone lanseerataan torstaina. Silloin tulee hinnastot ja liittymiä saa...Toimii kuulemma RL verkossa. Ja enää ei ole sidonnainen Natures Owniin, joten mitään sen starttipaketteja ei tarvitse ostaa päästääkseen liittymäkauppaan osalliseksi. sijoitus tässä uudessa toimintamallissa on 400e alkupanos ja 300e jolla saa yhtiön osakkeita. Sanoivat että firma menee lokakuussa pörssiin. joten nyt on mahdollisuus ostaa noita osakkeita ennen virallista antia. Onkos muilla tietoa ja kuka tuolla on käynyt kenties?
  mielenkiinnolla odotan hinnastoa, mutta kauhulla pelkään kun jokainen kaveri rupee repimään hihasta...Ota toi liittymä ota ny...!

  Kuitenkin ilmeisesti alkuaikojen ####puhuminen siitä että liittymän voi kytkeä kaverille pelkällä tekstiviestillä oli todellakin ####. minkä kylläkin jokainen tervejärkinen ihiminen tajusi kun mietti että millekäs sim kortille ja ilman allekirjoituksia tuo liittymä aukeaa...
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Nuo tollaset osake hommat kyllä vähän arveluttaa.
  Jos menee pörssiin (mihkä pörssiin?) niin suomessa ainakin on listautumis esiteestä suh tieukat vaatimukset.
  Siinä ei ole mitään pahaa että sijoittaa yhteistyö kumppaniin, mutta jos suosittelija saa provikkaa noisa sijoituksista ollaan todella epävakaalla pohjalla.
   
 3. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1486
  Tykkäykset:
  1
  Siis torstaina, mutta minä torstaina? Vuosi, kuukausi ja päivä. Oletan että tarkoitat 7.8.2003. Monia deadlineja on mennyt. Tuleeko nyt jo se lopullinen julkistus?

  Mielenkiintoista, koska RL ei ole ilmoittanut uudesta sopimuksesta mitään. Onko tietoa siitä että kysessä olisi palveluoperaattori vai brändiliittymä Radiolinja Suomi, Cubio vai Tele2:n kanssa? Kuka hoitaa laskutuksen ja asiakastuen?

  Ei starttipaketteja, mutta täytyy sijoittaa osakkeisiin, joka viittaa kuitenkin vahvasti aloituspakettiin. Ei vaikuta hyvältä. Tulee mieleen vain panjon julkisuutta saanut WGI -hässäkkä.

  Soveliaan tavoin olisi kiva tietää mihin pörssiin jne...
   
 4. Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  Alkusijoitus siis yhteensä 700e, 400e kattaa puolen vuoden rekistöröitymisen, sen jälkeisistä maksuista ei tietoa.
  Ja tämä tämän viikon torstain 7.8 on kyseessä, ja on listautumassa Suomeen ja kuulemma levittäytymässä piakkoin Saksaan, Italiaan...
  Listautuu nimellä Seven...aluksi suomessa vain kännyliittymiä myöhemmin ehkä muutakin...tälläistä infoa jaettiin....
  Porkkana liittymillä tienaamisen lisäksi se että 300eurolla osakkeita ostaessa tienaa kun listautuu ja kurssi nousee rajusti kun bisnes alkaa pyöriä ja liittymiä menee....
   
 5. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  No huh huh kaikkee sitä kuulee...Saas nähdä näkyykö hexin listoilla to...Kuka maksaa tollasii aloitusmaksuja? Ei kovin moni... Olisitko valmis maksamaan? Minä en...
   
 6. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Jos on tarkka suunnitelma toiminnasta ja luottaa omiin arvioihinsa, niin mikä ettei. Sivubisnekseen aika iso "kynnys", mutta varmaan haetaankin tekijöitä jotka sitoutuvat hommaan vähän enemmän.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Juu, on niillä jutut.
   
 8. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Ja kun saa hankittua paljon lisää liittymän jälleenmyyjiä, niin sitten vasta rahaa sataakin..?
   
 9. mikkvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  318
  Tykkäykset:
  0
  Jos ihan vakavasti miettii, niin voisko tuollaisen systeemin saada toimimaan kunnolla. Siis niin että siitä tulis kohtuuliset palkkiot liittymän myyjälle ja osakkeen omistajille?

  Periaatteesa ehkä vois. Noi liiallliset hehkutukset vie vähän fiiliksen.
  Vaikka ei mua nyt muutenkaan kiinnosta. Saan varmaan nyt kuitenkin hiukan enemmän hilloa.. kun myin liittymän. Tai luulis ainkin.
   
 10. Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  ideahan on että saat jokaisen alapuolellasi olevan puhelinlaskusta provikat itsellesi, eli mitä enemmän liittymänottajia verkostossasi alapuolella on sitä enemmän tienaat...
   
 11. walta

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/5/03
  Viestit:
  59
  Tykkäykset:
  0
  suoraan sanottuna sääliksi käy niitä ketkä tähän kelkkaan lähtee. Edellinen työnantajani oli täysi huijari niimpä dna pisti sopimukset poikki ja otti liikkeen haltuun (vajaassa vuodessa) Nyt kyseinen herra on tässä kyseisessä hommassa mukana ja vielä korkealla organisaatiossa niin eipä hyvin tule menemään tälläkään "operaattorilla"...

  hullu saa olla mutta ei tyhmä!
   
 12. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  kiva idea, myyjän saada ikuisesti provikkaa siitä mitä muut tekee, saako tuon ikusisesti tai siis siihen saakka kun asiakas pitää liittymän.

  Mutta jos tiedetään provikka prosentti (vaikka sellainen prosentti joka sisältää kaikki) niin voi laskea paljonko liittymällä täytyy puhua että päästään samaan kuin normaalissa liittymäkaupassa.

  Jos oikein arvaan niin tuote myydään "tehtaanhinnoilla" pihalle ja siitä maksetaan vielä sika hyvä provikka. Mistä tulee osakkeen nousupotenttiaali?

  Mihkä käytetään 400e alkupanos? ja 300e osakesijoitus? mitä tuota 400eurroa vastaan saa, vai maksetaanko sillä ylemmälle tasolle provikkaa?
   
 13. lemon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1486
  Tykkäykset:
  1
  Lisää vettä myllyyn...
  Miten nuo provisot sitten verotetaan?
  1) tarvitaanko tuohon Y-tunnusta?
  -Mikäli tarvitaan niin tulosta täytyy aluksi vähentää ALV? Sitten maksaa ennakonpidätykset ym maksut, niin ei jää paljoa käteen; hyväsä lykyssä 100 jää käteen 40.
  -Mikäli ei niin hoitaako kyseinen verkosto sitten kyseisen byrokratian?
  2) Miten tulot, provisot, ilmoitetaan verottajalle ja eläkejärjestelmään?

  Lisää....
  Vieläkään kukaan ei ole kertonut onko PGOne palveluoperaattori vai brändi. Brändin ollessa kyseessä siis minkä palveluoperaattorin liittymiä edelleen myydään. Miltä yritykseltä on hankittu laskutus- ja asiakaspalvelut?
   
 14. Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  jos ajatellaan että tämä Seven/PGOne kupla saataisiin toimimaan, niin vuoden sisällä 90% natures owniin liittyneitä on kusetettu kunnolla. Tuo 90% prosenttia on tullut mukaan vain sen takia että heille on luvattu/puhuttu että sitten pääsee mukaan liittymäkauppaan. näin ollen ovat ostaneet tuotepaketin ja maksaneet 75e kuussa tuotteista, ja nyt heidän täytyy silti päästääkseen liittymiä jakamaan maksaa tuo 700e lisää...aluperinhän mitään tuollaisia ei pitänyt enää olla. Ainoa hyvä puoli liittymisestä naturesiin on se että sama verkosto jonka on rakentanyt siirtyy tänne Seveniin, edellyttäen että muut jäsenet alapuolella liittyvät myös seveniin jolloin he voivat levittää liittymiä ja ansaita provikoita ylöspäin. Tästä seuraa se kun nyt voi levittää liittymiä ilman pakollisia natures ostoja, niin tämä puoli tästä hommasta kuivuu käsiin. jäljelle jää vain liittymä kauppa, ja ne sadat natures eurot menevät käytännössä hukkaan. tietenkin jos on saanut verkostoa rakennettua niin se vähentää kuluja. Mutta tosiasia on se että paskaa on puhuttu!


  Toinenkin juttu on se että tiedotustilaisuudessa tuo pörssiin listautuminen oli esitetty sen verran epäselvästi että todellisuudessa pörssiin on luvattu mennä 2vuoden sisällä, ja lokakuuhun asti saa noita osakkeita liittymällä mukaan. joten 2 vuoden aika väli on tarvittavan pitkä saamaan isot tulot liittyjiltä (700e kpl) ja jopa hieman liittymätuloja. ja sitten myydä lafka jonnekin cayman saarille ja naureskella siellä koko pörssiin listautumisjutulle...voin tietenkin olla väärässä ja kaikki mukaan liittyneet makaavat 2 vuoden päästä sohvalla tienaten 36000eur/viikko (palkkakatto).
   
 15. consul

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/03
  Viestit:
  128
  Tykkäykset:
  0
  Eikös tässä nyt koko homman idea olekin, että tälläisiä 'turhia' 'yksityiskohtia' ei selvitetä julkisesti? Siinä vaiheessa saa tietoa liittymästä kun (kohta entinen) kaveri alkaa nyppimään hihasta ja kauppaamaan liittymää.

  Ilmasta napattu arvaus: näiden verkostomyyntiliittymien hinnastoon pistetään joku näennäisen halpa hinta(tyyliin 'meidän liittymällä halvimmat kotisoitot arkisin klo 10-17') mutta tuskin nämä muuten hinnalla kilpailevat oikeiden liittymien kanssa.
   
 16. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mielenkiintoinen huomio.
  Kannattaa hommata kunnalinen oikeusavustaja (jos tulot antaa myöten) ja lähtee kovisteleen korvauksia, joko siltä yrittäjältä joka hommaan myi tai ylempää.

  He voin kuvitella
  "He tää homma meni vähän persiilleen, mutta nyt on tosi hyvä juttu jossa tienaa sikana, ja saat ostaa myös osakkeita jotka menee pörssiin ja niiden arvo nousee 100-1000%, tai vaikka kuinka paljon.
  Joo mä oon tosi pahoillani että toi edellinen homma meni mitten meni, mutta nyt oot etuoikeuttu ja pääset eturivissä tähän uuteen erinlaiseen hommaan, sun eo tartte sijoittaa kuin 400e startti pakettiin (mikä lineen) pälä pälä ... Niin ja sitten tuo 300e siihen osakkeeseen jolla tienaat kun mennään pörssiin niin aivan sikana, eikä se ole edes susta kiinni.
  Olisi sä voinut tulla edellisellä hommalla tienat sikana jos olisit tehnyt vähän enemmän duunia, mä tunnen yhden joka teki duunia kovasti, elelee nyt karibialla lokoisasti. Mutta tässä uudessa on helpompaa jos lähdet heti alkuun mukaan, en enään syksyllä tuu pyyteleen. "

  Tuotteena liittymä on siinä mielessä erinlainen että sen hinnoitelu on läpinäkyvämpi, tosin ei olisi yllätys jos kk maksu olisi kesimääräistä suurempi.
   
 17. Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Noissa kannattaisi aina myös ajatella sitä että minkä verran aikaa siihen kuluu että saa homman tuottamaan ja verrata sitä siihen mitä olisi saanut tuntipalkaksi jos olisi tehnyt sen ajan jotain muuta. Ei se riitä että saa sijoituksensa jossain vaiheessa takaisin, vaan sen pitäisi myös tuottaa kunnolla ollakseen oikeasti kannattavaa hommaa.
   
 18. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Eiköhän olisi viisasta jättää operaattoribisnes "oikeille" operaattoreille, joilla on tietotaitoa hallussaan(palvelut,asiakaspalvelut, laskustusjärjestelmät, ym).
   
 19. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  FutisFoorumilla näyttää olevan myös keskustelua tästä aiheesta. Tässä nimimerkki Le Godin viesti, aika kovaa tekstiä:

   
 20. Katti

  Katti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  1528
  Tykkäykset:
  55
  Puhelinmalli:
  HuaweiP8 Lite,Honor8 Lite,Honor9
  Samaa mieltä.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju