Peruspuhelin isälle

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Lateski, 25/4/11.

 1. Lateski

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/4/11
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Isän syntymäpäivä lähestyy ja ajattelin hänelle uuden luurin ostaa, vanha kun on liian monimutkainen ja näyttö&fontti liian pientä luettavaksi. Eli Nokian puhelin pitäisi 56-vuotiaalle löytää.

  Isot näppäimet, suuri/selvä näyttö josta näkee lukea ilman laseja, sekä helppokäyttöinen pitäisi olla. Turhia ominaisuuksia ei tarvita, eli ihan peruspuhelin jolla saa kirjoitettua/vastaanotettua tekstiviestejä ja soitettua.

  Plussana on sitten kestävyys, isä kun on remonttimies niin puhelin on sitten sen näköinen. Eli ei mitään kosketusnäyttöjä/liukukansia, kokemus on näyttänyt ettei ne kestä hänen käyttöään. Ainakin aikoinaan Nokialla oli näitä roiskeveden/iskunkestäviä puhelimia tarjonnassaan, löytyykö enää mitään vastaavaa?

  Katselin noita samasta aiheesta olevia keskusteluja, vaan niissä mainittuja puhelinmalleja ei enää Nokian sivuilta tunnu löytyvän.
   
 2. Kaljamaha

  Kaljamaha Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/07
  Viestit:
  7575
  Tykkäykset:
  1172
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Ettäkö mikäkö on se vanha luuri? Jos on Doro HandleEasy 326gsm niin on aika vaikeaa löytää kenenkään valikoimista ainakaan yksinkertaisempaa. Näin perspektiiviä kalastelen :-D
   
 3. gogland

  gogland Mr Vip

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  6895
  Tykkäykset:
  3493
  Puhelinmalli:
  MOTO G5S plus
  Kaksi puhelinta vois sopia.
  Samsung B 2700 pölyn ja roiskeen kestävä vekotin, puhelimessa on muistikorttipaikka. Peruskamera, radio ja mm. taskulamppu.

  Nokia 3720 saman sortin kestävyys kuin Sampassa. 2,2 tuuman näyttö. Radio ja kamera ja soitin myös siinä.

  Sitten olisi simpukkapuhelin Nokia 3710 isoilla näppäimillä, puhelinta mainostetaan senioreille sopivaksi. Mutta siinä ei ole roiskeen ym. kestävyyttä.
  Siinä on mm. 3,2 pixelin kamera, muistikortti tuki aina 16:sta gigaan asti.
   
 4. Lateski

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/4/11
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Nykyinen luuri on minun entinen Nokia 6290. Siinä on vain liikaa näppäimiä ja ominaisuuksia hänelle, tehden siitä liian monimutkaisen käyttää.

  Nuo molemmat Nokiat mitä laitoitte voisi olla sopivia. Kunhan puhelinliikkeeseen selviän niin voisin niitä käpistellä ja katsella. Näytöt taitaa molemmissa olla samankokoisia kuin nykyisessä, mutta käytännössähän sen sitten näkee millaisia ovat.
   

Jaa tämä viestiketju