Perusasiat Iphoneen kuntoon, apuja/vinkkejä?

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja Boiga, 15/4/12.

 1. Boiga

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  207
  Tykkäykset:
  4
  Moro

  Eli android puhelimista siirryin kokeilemaan nyt sitten ii luuria, ajattelin että ehkä tällainen threadi voisi auttaa muitakin saman liikkeen tekeviä.. Eli 4 malli ilman S:ää nyt testissä (jos saan toimimaan kuten haluan niin ehkäpä jääkin pidemmäksi aikaa).

  Eli näköjään sain Nokian BH904 hf:n toimimaan, ilmeisesti kuitenkaan soittoääni ei tule HF:n vaan HF:stä kuuluu perus nokiatune?

  Yhteystiedot sain siten siirrettyä että exporttasin android puhelimesta koko yhteystieto luettelon ".vcf" tiedostoksi muistikortille, siirsin koneelle, puhelimeen asensin (maksullisen, yllätys :( ) ohjelman nimeltä "vcard backup" ja sitten iTunesista siirsin tuon ".vcf" tiedoston puhelimeen ja importtasin sen yo. ohjelmalla puhelimen osoitekirjaan.

  Soittoäänen sain vaihdettua mieleiseksi "http://audiko.net" sivuston kautta, eli haluttu .mp3 tiedosto ladataan tuonne sivulle, se muokkaa sen sopivan pituiseksi sekä oikeaan muotoon ja se vain iTunesilla siirretään soittoääneksi. (tästä löytyy kyllä juttua paljon, tapoja on sen seittemän kymmentä mutta tämä oli itselle helpoin).

  Enää itseä häiritsee kun en pidä tuosta qwety näppiksestä viestien kirjoittamisessa, onko tähän jotain hyvää ratkaisua?!
  Ostin kaksi ohjelmaa, fastpad sekä keypad. Molemmat ovat näköjään ns omia ohjelmiaan eikä integroidu tuohon alkuperäiseen viestiohjelmaan. Tästä tulee se ongelma että esim yhteystiedoista kun valitsee henkilön ja sille SMS:n, avautuu tuo alkuperäinen viestiohjelma sekä tuo qwerty näppäimistö. Eli hakusessa olisi ns alkuperäisen tilalle tuleva näppäimistö, onko sellaista?

  Ja numpad/T9 tyyppinen näppäimistö on itselle se loogisin kun tulee autolla ajaessa kirjoitettua melkein kaikki viestit eikä meinaa nopeasti saada kirjoitettua tuolla qwerty näppäimistöllä virheettömästi ettei katsoisi kokoajan luuria (eikä ajaessa viitsi kauaa pitää katsetta pois tiestä).

  Toivottavasti osaisitte auttaa, muuten vaihtuu taas puhelin takaksin androidiin jos ei tätä saa käytännölliseksi itselle :)
   
 2. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8864
  Tykkäykset:
  2968
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Ilman jailbreakkia ei näppistä saa vaihdettua. Yhteystiedot saa helpoiten googlen kautta Exchangella.
   
 3. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6223
  Tykkäykset:
  1266
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Poislukien tietyt tapaukset kuten minä. Ei ole tuo onnistunut vaikka olisi 10 eri luurilla testannut ja parilla eri tilillä.
   
 4. Axefield

  Axefield Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  17   0   0

  Liittynyt:
  25/7/07
  Viestit:
  6021
  Tykkäykset:
  2201
  Puhelinmalli:
  6S
  Lyön vetoa, ettet kokeillut synkata iPhonesta bluetoothilla Lumiaan siirrettyjä kontakteja gmailiin Lumiasta.
   

Jaa tämä viestiketju