Mobiili.fi Perjantai-pelottelu: Ovatko nämä karmaisevimpia puhelinkuoria koskaan?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Necronomicon teemainen Galaxy Note5 -kuori.


  Älypuhelinten ympärille on luotu lukemattomia ja toinen toistaan kummallisempia oheistuotteita. Tällä viikolla parrasvalon nappaavat Morgan Loebelin luomat karmaisevat kännykkäkuoret.

  Morgan Loebel on taiteilija, jolla on Technabobin mukaan yli 20 vuoden kokemus hammaslääkärin laboratorioteknikkona työskentelystä. Tekohampaiden ja muiden suuproteesien valmistuksella onkin osansa siinä, kuinka hyväksi Loebel on kehittynyt käsitöissä ja muovailussa.

  [​IMG]

  Työnsä ulkopuolella Loebel luo mutantti- ja hirviöteemoissa liikkuvaa taidetta. Nähtävästi erääksi suureksi intohimoksi ovat nousseet älypuhelinten suojakuoret, joiden toiselle puolelle mies taikoo käsityönä aidosti hirviömäisiä kasvoja. Loebelin erikoisosaaminen nousee esille realistisissa ja vääristyneissä hampaissa, mutta silmämunat, kielet, ikenet, esillä oleva liha ja kaikkea peittävä iljettävän limainen kiilto ovat aivan yhtä vakuuttavaa työtä.

  Mikäli kiinnostuit etkä kärsi helposti painajaisista, löydät lisää taidetta Loebelin Instagram-tilillä. Hirviökuoria ja muita tuotteita voi myös ostaa niille omistetulta Etsy-sivulta. Kukin luomus on uniikkia käsityötä ja hinnat ovat sen mukaiset.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju