Mobiili.fi Periscope-lähetykset onnistuvat nyt entistä helpommin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Periscope ja Twitter toimivat nyt entistä paremmin yhteen. Livelähetyksen saa nimittäin jatkossa pystyyn parilla painalluksella suoraan Twitter-sovelluksesta.

  Twitter ilmoitti eilen, että sen iOS- ja Android-sovellukset ovat saaneet uuden toiminnon. Twiitin luonnin yhteydessä käytettävään mediavalikkoon on nyt lisätty erillinen Live-painike, jonka avulla käyttäjä voi käynnistää Periscopen ja aloittaa suoran videolähetyksen saman tien.

  Ominaisuutta testattiin rajatusti toukokuussa, mutta nyt se tuodaan kaikille Twitter-käyttäjille Android- ja iOS-laitteilla. Ennen live-lisäystä mediavalikosta on voinut ottaa jakoa varten perinteisiä kuvia ja videoita tai napata jonkin olemassa olevista valokuvista.


  Ready to go live? Now everyone can tap a new button on iOS & Android to easily broadcast on #Periscope from Twitter! pic.twitter.com/tedpUN1QMA

  — Twitter (@twitter) 15. kesäkuuta 2016

  Periscope on viime vuoden alkupuolella julkaistu sovellus, jolla käyttäjät voivat helposti tehdä suoria videolähetyksiä. Twitterin omistamana sovellus on nauttinut tietyistä eduista nimenomaan sovellusten välisen yhteistyön saralla. Markkinoille tullessaan Periscope laittoikin nopeasti tuolloin kohutun Meerkatin ahtaalle, mikä johti lopulta kyseisen sovelluksen tappioon.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju