Mobiili.fi Pelot turhia: Sonyn Xperia X Performance -huippupuhelin laajasti myyntiin Suomessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xperia X Performance


  Sonyn tällä viikolla julkistetun Xperia X -puhelinkolmikon huippumalli Xperia X Performance saapuu myös Pohjoismaiden, mukaan lukien Suomi, markkinoille.

  Muiden uusien puhelinten, Xperia X:n ja Xperia XA:n, hintojen paljastuttua eurooppalaisista verkkokaupoista ja muiden huhujen perusteella Xperia X Performancen laaja myyntiintulo Euroopassa muuttui kysymysmerkiksi.

  Mobiili.fin Sony-haastattelussa saaman vahvistuksen mukaan Xperia X Performance on kuitenkin tännekin tulossa, aivan normaalilla laajalla jakelulla eri jälleenmyyjien kautta.

  Sony ei ole kertonut uusien puhelintensa myyntiintulolle tarkempaa ajankohtaa kuin tulevan kesän. Lisäksi Xperia X Perfomancen hinnastakaan ei ole tarkempaa tietoa, mutta se voi kohota niin sanottuihin lippulaivalukuihin eli jopa 700-800 euroon muiden Xperia X -mallien hintojen perusteella.

  Xperia X Performancen ominaisuuksiin kuuluvat tehokkaan Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin lisäksi viisituumainen Full HD -näyttö, sormenjälkitunnistin, 2 700 milliampeeritunnin akku, kolmen gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavun tallennustila ja muistikorttipaikka. Xperia X Performancen takakamera on varustettu 23 megapikselin kennolla ja se kykenee hurjaan ISO 12800 -herkkyyteen. Etukamera laitteessa on varustettu 13 megapikselin kennolla.

  Xperia X Performancessa, kuten muissakin Xperia X -sarjan laitteissa on myös Sonyn Alpha-järjestelmäkameroista tuttu ennustava automaattihybriditarkennus sekä Sonyn älykäs akunhallintajärjestelmä. Ennustava automaattihybriditarkennus pyrkii ennustamaan mihin kuvattava kohde liikkuu, ja auttaa näin ottamaan tarkkoja kuvia esimerkiksi nopeasti liikkuvista kohteista. Pikaisen kokeilun perusteella ominaisuus toimii hyvin myös käytännössä.

  Älykkäällä akunhallinnalla taasen Sony lupaa laitteille kahden päivän akkukeston, minkä lisäksi uusi mukaan tuotu älykäs lataustapa pidentää akun käyttöikää normaalista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju